Bigos

Co on nie wyprawiał w święta, żeby mi się do talerza dostać, to się w głowie nie mieści

Poza tym oba bure są zawsze zainteresowane ludzkim żarciem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Echhh.... a wiecie, co mały, chory kotecek bez wątroby jadłby najchętniej?![]()
Bigos![]()
![]()
![]()
Co on nie wyprawiał w święta, żeby mi się do talerza dostać, to się w głowie nie mieściZ drugiej strony atakowała Baśka
Reszta na szczęście normalna - zero reakcji. Widać to bure mają coś nie tak pod kopułką
![]()
Poza tym oba bure są zawsze zainteresowane ludzkim żarciemA młody, to im bardziej szkodliwe na wątrobę, tym chętniej by się dobrał
Są gorsze nawet od babci Szelmy - ona głównie wyroby cukiernicze atakuje, choć i pasztecikami nie pogardzi
ezzme pisze:OKI pisze:Echhh.... a wiecie, co mały, chory kotecek bez wątroby jadłby najchętniej?![]()
Bigos![]()
![]()
![]()
Co on nie wyprawiał w święta, żeby mi się do talerza dostać, to się w głowie nie mieściZ drugiej strony atakowała Baśka
Reszta na szczęście normalna - zero reakcji. Widać to bure mają coś nie tak pod kopułką
![]()
Poza tym oba bure są zawsze zainteresowane ludzkim żarciemA młody, to im bardziej szkodliwe na wątrobę, tym chętniej by się dobrał
Są gorsze nawet od babci Szelmy - ona głównie wyroby cukiernicze atakuje, choć i pasztecikami nie pogardzi
Szelma mniej, bo ona mniej bura![]()
Miziula też uwielbia bigos i kapuśniak, chyba w ogóle kwaśne, bo za oliwki to by się dała pokroić. ciasta też![]()
niestety po grudniu właśnie rozpoczyna odchudzanie-biedny mały okrąglutki koteczek
ezzme pisze:jaki masz patent na odchudzanie?
ezzme pisze:właśnie chcę karmę zamówić i też mam zagwozdkę: Miźka fajnie reaguje na rybnego Orijena, Kotul przez miesiąc podjadał to i TOTW i też jest ok. w ogóle TOTW im smakuje, ale chciałabym powoli to wprowadzić, bo ostatnio skończyło się nieciekawie.
i nie wiem czy:
7kg rybnego //7kg zwykłego + 2,5kg rybnego //7kg zwykłego ??
OKI pisze:Echhh.... a wiecie, co mały, chory kotecek bez wątroby jadłby najchętniej?![]()
Bigos![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 67 gości