Bruno ma przewlekłe wrzodziejące zapalenie rogówki. Dziś w aptece zostawiłam kolejne 8 dyszek...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Ja jemu od pół roku codziennie coś przy oczku gmeram, więc znosi to jak aniołeczek... Tabletki też umiem kotu podawać - mam wieloletnia praktykę![]()
Bruno ma przewlekłe wrzodziejące zapalenie rogówki. Dziś w aptece zostawiłam kolejne 8 dyszek...
joarkadia pisze:Ja nadal jestem w szpitalu. Jutro ma byc prawdopodobnie biopsja nerki.
Alix zadzwoniła do mnie i dowiedziała się o dwóch wiadomościach na skrzynce od osób potępiających moje zachowanie. Moje pierwsze odczucie było napisać tym osobom aby się ode mnie i od mojej córeczki od.....liły... Ale jestem na to jeszcze za grzeczna. Zaznaczam jednak, że jestem JESZCZE za grzeczna. Nie będę wymieniać kto wysłał te wiadomosci, choć mam nadzieję, że sposób wypowiadania się na temat osoby o której się praktycznie nic nie wie (oprócz wpisów na forum) świadczy tylko i wyłącznie i poziomie intelektualnym danej osoby. Ja natomiast będę ponad to, ponieważ wychowując małą istotkę nie mogę jej dawac złego przykłądu. A ręce mi po prostu opadły dokumentnie.
Proponuję zostawić tę kwestię (tożsamości tych osób) ich włąsnemu poczuciu człowieczeństwa.
A Kariny do domu dziecka nie oddam.
pomponmama pisze:Asia_Siunia pisze:Co do cudownych odkryć - dla mnie wybawieniem okazała się pianka do czyszczenia piekarników z Lidla za śmieszne 7zł (doczyści nawet szybę w kominku)oraz pianka do mycia okien - bezsmugowe okienka jak z reklamy[/color]
Wow! Jutro lecę do Lidla! Oni w ogóle chemie mają dobrą - ja używam tabletek do zmywarki i nabłyszczacza, a także płynu W5 do mycia łazienki - też jestem zadowolona. Pianek żadnych nie wypatrzyłam, ale też nie szukałam. Teraz poszukam. Dzięki Asia!
Asia_Siunia pisze:Ja jeszcze poluję w Lidlu na płyn ze spryskiwaczem Lel (nie ma go w ciąglej sprzedaży...) - ponoć cudo do czyszczenia kafelek![]()
Weź sobie przy okazji ich szpinak ze śmietaną, pierogi z mięsem(robi Iglotex), parówki wieprzowe 83%wieprzowiny - niebo w gębie i płatki do demakijaży Iseree - lepszych nie znalazłam i serek wiejski z Pilosaaa no i kabanoski dla kotów - tanie i smaczne (przynajmniej dal moich)
Asia_Siunia pisze:Anda pisze:Ja mam nadzieję, że wszystkie opinie i złote rady wsadzisz do kibla i spuścisz wodę. Ciesze się, ze to nie był powrót do szpitala na dłużej. Zdrowia Ci życzę. I mądrych, życzliwych ludzi wokół.Mal_ pisze:Po raz kolejny okazało, się, jak łatwo przez net ferować niesprawiedliwe wyroki. Jak łatwo się bardzo pomylić nie znając wszystkich faktów.
Joarkadio - jestem pełna podziwu za to, jak sprawnie udało Ci się zorganizować życie mimo tylu przeciwności. I mam ogromną nadzieję, że na żadną listę zapisywać się nie będziesz musiała![]()
I ja się pod tym podpiszę![]()
dolabra pisze:Pomponie,
Byłam bliska zdarcia z siebie tej płachty, przez którą nie dało się oddychać, bo był tylko otwór na oko i uciec stamtąd, ale zdałam sobie sprawę że mam kilka otworów w oku i wystających z niego narzędzi, więc postanowiłam zostać...
Narazie nic nie widzę, ale zdrowienie w domu to dużo lepsze niż szpital..
DO końca roku zwolnienie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], nfd i 83 gości