Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fleur pisze:ja ślepaczka nie znam, bywam raz, dwa razy na tydzień i nie wiem, o którego kotka chodzi.
w piątek się rozejrzę, będę miała coś do robienia zdjęć w zapasie.
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Jeśli jest potrzeba odłowienia, to proszę o info.
lidka02 pisze:Czy naprawdę z tych osób co tam karmią koty nikt nie ma czasu żeby coś o tym ślepku napisaćnie wierzę .Kiepsko to u was idzie w informowaniu ludzi .
mziel52 pisze:lidka02 pisze:Czy naprawdę z tych osób co tam karmią koty nikt nie ma czasu żeby coś o tym ślepku napisaćnie wierzę .Kiepsko to u was idzie w informowaniu ludzi .
Jakby było co napisać, to byśmy napisali. Ja tego kota nigdy nie widziałam, nie wiem nawet, gdzie go szukać. Imię kota wskazuje, że z okiem to nie jest świeży problem. Całkiem niewidomy na pewno by się nie utrzymał na cmentarzu. Wiem tyle, co wy.
P. Bożena go zna i ona ten temat poruszyła. Więc poczekajmy, aż się odezwie.
lidka02 pisze:mziel52 pisze:lidka02 pisze:Czy naprawdę z tych osób co tam karmią koty nikt nie ma czasu żeby coś o tym ślepku napisaćnie wierzę .Kiepsko to u was idzie w informowaniu ludzi .
Jakby było co napisać, to byśmy napisali. Ja tego kota nigdy nie widziałam, nie wiem nawet, gdzie go szukać. Imię kota wskazuje, że z okiem to nie jest świeży problem. Całkiem niewidomy na pewno by się nie utrzymał na cmentarzu. Wiem tyle, co wy.
P. Bożena go zna i ona ten temat poruszyła. Więc poczekajmy, aż się odezwie.
Dobrze ja się tylko po prostu o niego martwię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 823 gości