Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Dzwoniła do mnie pani, chciała Tolę: Pszczółki, dom wychodzący, chce koniecznie koteczkę - samiczkę, koniecznie malutką, nie chce kotki sterylizować - argumentuje, że straszny jest widok zwierzaka po zabiegu, że będzie dawać tabletki.
Proponowałam pani, że mamy koteczki 4-5 mies. już wysterylizowane, ale pani mówi, że to za duże, bo ona chce małą aby "pies ją wychował"![]()
mpacz78 pisze:KaleidoStar wstaw też jakieś zdjęcia z imprezy, które robiłaś![]()
ssb pisze:Przyuważyłem dzisiaj że w grzecznościowych jest ogłoszenie że właściciel kotka stracił pracę i z tego powodu szuka mu nowego domu, zastanawiam się czy nie przedzwonić do gościa i nie spytać czy ma na karmę póki nowy dom się nie znajdzie, szkoda by było żeby oswojony kot wylądował na dworze... Przy tym co schodzi, suche dla jednego kotka na parę tygodni to nie powinien być problem...
Marlon pisze:Potrzebuje zdjec kotów do plakatow, koty na plakacie muszą być smutne! Wstawiajcie tu na forum!
jarekm pisze:Jak radzicie sobie z grzybem?
Dwa w trakcie leczenia, no i strach żeby pozostałe nie dostały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości