Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
toz-police pisze:Czekalysmy dzisiaj jak na zbawienie na wyniki sekcji, niestety nikt do nas nie zadzwonil, dzwonilysmy same ale nikt nie odbieral. Ja juz niewiem co mam myslec o tym wszystkim ??
Erin pisze:toz-police pisze:Czekalysmy dzisiaj jak na zbawienie na wyniki sekcji, niestety nikt do nas nie zadzwonil, dzwonilysmy same ale nikt nie odbieral. Ja juz niewiem co mam myslec o tym wszystkim ??
Opier...ić?
Podajcie nr telefonu na PW, załatwimy to
ewar pisze:W tym wszystkim jest coś takiego nie fajnego.Przychodzą do lecznicy dziewczyny z biednym kotem, wet się brzydzi dotknąć, inny każe kopać dół.Badania robią też tak trochę "na odczepnego".Wiadomo,że każdy, kto zajmuje się bezdomniakami nie ma pieniędzy, ale spod ziemi wyciągnie, aby ratować kota.Nie mówię, aby leczyli za darmo, w końcu to ich praca, mają się z niej utrzymać, ale jakaś przyzwoitość obowiązuje.Jedna forumowiczka była w lecznicy, kiedy jakiś pijaczek przyniósł ślimaka z pękniętą muszlą z prośbą o ratunek.Wet nawet się nie uśmiechnął, ale cierpliwie tłumaczył, że na pewno nikt nie chciał ślimakowi zrobić krzywdy.To może śmieszne, ale ilustruje właśnie szacunek dla każdego.To nic nie kosztuje.Tutaj mi tego brakuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, dorcia44, Google [Bot], lucjan123 i 85 gości