7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 11, 2012 21:38 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:No i bura malutka dziewuszka ma rujkę!!
Widac to najpiękniej gdy postawię Groszka w transporterze. Jedyny facet w tym towarzystwie, przynajmniej tak na pierwszy rzut kociego oka 8) :D

8O 8O 8O :roll: to ile one mają miesięcy?
Martwi mnie, ze piszesz ze są strasznymi dzikuskami... :roll:

no są dzikuskami i mnie to tez martwi ale ja się nigdzie nie wybieram więc muszą się oswoić:)

Ile miesięcy ? 5 najwyżej. Może jakby cós dodać to by się nie pogniewały ale nie duzo.
Mnie to nie dziwi tak na prawdę bo juz się z tym spotkalam, z tak wczesna rują . I tym bardziej się cieszę, że je mamy:))

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob paź 13, 2012 23:04 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

pierwszy wieczór bez gorączki u rudego i czarnego :piwa:

asia2

Post » Sob paź 13, 2012 23:41 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

asia2 pisze:pierwszy wieczór bez gorączki u rudego i czarnego :piwa:

:ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 14, 2012 1:03 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

asia2 pisze:pierwszy wieczór bez gorączki u rudego i czarnego :piwa:

:D :D :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie paź 14, 2012 19:01 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

:1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 15, 2012 8:01 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

Jak maluszki mniejsze i wieksze? A co z tym co został? :roll: widujecie go?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon paź 15, 2012 20:55 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

maluszki mniejsze z trudem wychodzą z kataru. Za pomoc Marzenko dziękuję baaardzo :1luvu:
Większe maja jakieś nie ładne kooopska i wybrzydzają z jedzeniem. Damy radę, problemem jest tylko dzikość burasiątek i niemożność sprawdzenia temperatury, buziaka itp. Dziewczynka , która dostała rui w tej chwili nie ma żadnych jej symptomów. Dziwne bo krótka bardzo. Obserwuje małą.

maleństwo, ktore zostało w piwnicy leży mi kamieniem na sercu. Nie chcę go stracić tak jak tego czarnuszka , ktory się nie złapał i teraz zaginął.
Do wieczora jest w piwnicy ekipa remontowa , potem wciąz widac tego PANA w piwnicy. Wiadomo, że nie siedzę tam godzinami i nie czekam aż ON wyjdzie ale gdy któraś z nas obsrwuje piwniczkę, FACET jest

Komplikuje się to jeszcze w innym aspekcie ale to dla Kogoś , kto chciałby pomóc.

Nie wiem czy pamiętacie Krówka, kota dzikuna który raptem mi zaufał. Z testów wyszlo że ma Felv plus i mieszka teraz u mnie w garażu. Kocham go calym sercem bo to kot normalnej urody ale jest wielki duchem i kochaniem ciała :D
Przytula się się calym sobą, wkłada mój nos w buźkę :ryk: a że ma ząbki dolne przednie wyrwane , to daaaleko wkłada :ryk: . Jsteśmy sporo razem. "Gadamy" przed pracą i po mojej pracy , w trakcie podawania leków są przytulasy a przed posiłkiem wtulanki. Kochany zwierzak .

asia2

Post » Wto paź 16, 2012 17:21 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

czarny malec wciąż gorączkuje. Wczoraj ok. 18 dostał tolfinkę bo miał ponad 40 st. Gdy kladlam się spać ok. 2 zmierzyłam mu temperaturę , tak dla uspokojenia i wyszlo 40,9. Znowu tolfina. Rano gorączka, teraz gorączka 40,6. Nic poza tym się nie dzieje. nadżerka w pysiu tak więć katar ale oslabiony jest przez temp . na szczęście je chociaż na usteczkach ma jakby ślad po obiciu klatka- takie usta karpika . Ciągle tak uwarzam, że to wynik bójki z klatką łapką ale juz mniej jestem pewna bo to nie znika. dziś jest większe. Bez lekarza się nie obędzie. Musi zareagować na jakis antybiotyk wreszcie.

asia2

Post » Wto paź 16, 2012 18:29 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

biedny maluszek
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Wto paź 16, 2012 18:35 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

:roll: kiedy jedziesz do dr?

Marzenia11

Post » Wto paź 16, 2012 18:48 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

Marzenia11 pisze::roll: kiedy jedziesz do dr?

jeszcze nie wiem. Muszę sobie porozkładać wszystko. Zobaczę jak będzie jutro.

asia2

Post » Wto paź 16, 2012 19:50 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

Kciuki wielkei za wszystko.Maluszków żal. One takie nie przewidywalne w swych reakcjach,że aż człek umiera z niepokoju.Ale będzie ok.
Niech się złapie cholerny gówniarzyk :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto paź 16, 2012 23:02 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

ASK@ pisze:Kciuki wielkei za wszystko.Maluszków żal. One takie nie przewidywalne w swych reakcjach,że aż człek umiera z niepokoju.Ale będzie ok.
Niech się złapie cholerny gówniarzyk :ok:

oj to prawda. strasznie zmienne mają zdrówko. Chwile dobrze a za moment już chore poważnie.
Teraz lepiej , bez gorączki i jedzą jeden i drugi cały czas i mokre i suche

Burasiatka ok ale martwią mnie te nieunormowane koopy. Już wszystkie były przykładowe a teraz znowu brzydkie. Nie jakieś totalne rozwolnienie ale luzy.
A pokarm ten sam.

A propos burasek- dziewuszek, to mam nauczkę by jednak do góry trochę nos zadzierać :D :D
dziś rano z trzech były tylko dwie. strach mnie czarny oblał bo Grochu juz po włościach chodził i bez izolacji trzecia koteńka mogłaby mieć z nim kontakt bezpośredni. A one już mają zapędy by po całym domu ganiać.
Szukam i szukam, przetrzepałam szafę i pokój i jeszcze raz wszystko od początku. Wreszcie weszłam do łazienki w której siedzą dziewczyny i taka oklapnięta zarolowałam oczami , na zasadzie że WYGRAŁYŚCiE i....i widzę, że na szafce łazienkowej, takiej na serio wysokiej siedzi sobie szukana koteńka. Skarbeczek kochany

asia2

Post » Pt paź 19, 2012 7:58 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

ach te koty :mrgreen:
piątkowo pozdrawiamy :wink:

Marzenia11

Post » Pt paź 19, 2012 11:11 Re: chore maluszki w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

niezłomnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]