BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 19:14 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Przeklejone z wątku o kotach z Krosna:

jasdor pisze:
fasolus pisze:Wow jakie zwroty :lol:
Jestem pod wrażeniem.
Cześć dziewczyny.Przeszukuje forum w poszukiwaniu działań Erin.
Może któraś podeśle jakiś link.
Kocham Was :1luvu: :1luvu:

fasolus witam serdecznie. Jednak to nie jest wątek o kotach Erin. To jest druga część wątku o kotach z Krosna. Poznaj ich historię. Jest ich niewiele, ale jak widać kociaków przybywa z dnia na dzień i pomoc im jest potrzebna. Na tym wątku panuje miła atmosfera, nikt się nie awanturuje i nie broni swoich racji i bardzo bym chciała, żeby tak zostało.
Jeśli chcesz zostań, wspomóż radą i doświadczeniem .

Witam na wątku o kotach z Krosna :P. Cieszę się, że dbacie tu o pozytywną atmosferę. Więc i prosiłabym o stosowanie tych samych zasad na innych wątkach.

Jasdor, jeśli sama kilka postów wyżej piszesz żeby 'dać na luz' - to daj. Pinokio wyraźnie pisze, że skłania się do zamknięcia wątku.
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Sob maja 28, 2011 19:16 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Ale pinokio chyba nie jest niemową, żeby się Szałwia musiała za nią wypowiadać 8)

I zapytam po raz kolejny: co z kocią mamusią, żyje?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 28, 2011 19:24 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Szałwia pisze:Przeklejone z wątku o kotach z Krosna:

jasdor pisze:
fasolus pisze:Wow jakie zwroty :lol:
Jestem pod wrażeniem.
Cześć dziewczyny.Przeszukuje forum w poszukiwaniu działań Erin.
Może któraś podeśle jakiś link.
Kocham Was :1luvu: :1luvu:

fasolus witam serdecznie. Jednak to nie jest wątek o kotach Erin. To jest druga część wątku o kotach z Krosna. Poznaj ich historię. Jest ich niewiele, ale jak widać kociaków przybywa z dnia na dzień i pomoc im jest potrzebna. Na tym wątku panuje miła atmosfera, nikt się nie awanturuje i nie broni swoich racji i bardzo bym chciała, żeby tak zostało.
Jeśli chcesz zostań, wspomóż radą i doświadczeniem .

Witam na wątku o kotach z Krosna :P. Cieszę się, że dbacie tu o pozytywną atmosferę. Więc i prosiłabym o stosowanie tych samych zasad na innych wątkach.

Jasdor, jeśli sama kilka postów wyżej piszesz żeby 'dać na luz' - to daj. Pinokio wyraźnie pisze, że skłania się do zamknięcia wątku.

Ale przecież ja nic złego nie powiedziałam . Żal mi tylko kotki, która będzie zimować na dworze, tyle :roll:

EDIT. fasolus Twój wpis na moim wątku dotyczył tylko i wyłącznie Erin, nie widziałam tam nic o wątkowych kotach. Natomiast moje wypowiedzi na wątku TYM dotyczą kotki (mamy) i kociaków. Oczywiście zapraszam na nasz wątek, ale bardzo proszę np. o radę, jak nauczyć upartego kociaka korzystania z kuwety, bo z tym akurat jest problem.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob maja 28, 2011 19:29 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Oczywiście że nie jest :). Ale najwyraźniej nie ma na tyle czasu, żeby pełnić dyżur po każdym napisanym poście ;). Druga rzecz: nie wypowiadam się za nikogo, wyłącznie za siebie. Ale jakoś mnie nie dziwi wcale, że pojmujesz to inaczej :lol:.
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Sob maja 28, 2011 19:29 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

jasdor pisze:Ale przecież ja nic złego nie powiedziałam . Żal mi tylko kotki, która będzie zimować na dworze, tyle :roll:

Jasdor, ale przecież nie wolno - trzeba tylko aniołki i serduszka, to uchodzi.
Ale tylko to.

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 20:15 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Dzisiaj w ramach rowerowego spaceru, przejechałam się na Nowogródzką obadać czy koteczka rzeczywiście ma fatalne warunki.
Puszeczka tuńczyka zwabiła mamuśkę w pobliże krzaków(nie chciałam podchodzić blisko okien,bo nie lubię awanturników)
Pojadła,oblizała się,ale chyba nie specjalnie była głodna,bo nie zjadła wszystkiego(chyba Ewa rozpieszcza ją tam :wink: )
Dogadam się z Kocią Lady w sprawie budki na zimę(załatwiała mi taką na działki,dla dzikusów mojej sąsiadki-fajne te budki,licealna młodzież robiła).Myślę,że znajdzie się miejsce dla takiej budki.Ciepełko w niej będzie miała nie tylko kocia mamusia ale i inne kocie towarzystwo :mrgreen:
kassja zapewne będzie dokarmiać bo ma blisko.Prawda?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob maja 28, 2011 20:30 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pytanie techniczne do ciebie:kiedy karmisz swoje koty?
Pytam bo widzę,że zaczęłaś pracę na miau o 8:27.Piszesz posta średnio co dwie minuty(nawet gry wstępnej byś tutaj nie wstawiła :mrgreen: ),napisałaś dzisiaj już 5 stron(19,56 postów dziennie).A jeszcze dzień się nie skończył(wczoraj dzień skończyłaś o 0:36,to w zasadzie nawet dzisiaj)
Jesteś przemęczona,zdenerwowana,a zwierzęta cierpią.Kiedy ty masz czas na pomaganie,rodzinę,dzieci,sex no i zwierzęta?

fasolus

Od: Czw maja 06, 2010 16:33

Post » Sob maja 28, 2011 20:36 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

O, panią od sexu chyba przypiliło. I to tak mocno, że nawet na oczy się rzuciło.
Biedactwo :lol:

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 20:45 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:O, panią od sexu chyba przypiliło. I to tak mocno, że nawet na oczy się rzuciło.
Biedactwo :lol:

Na oczy się nie rzuciło.Na twoim profilu przeczytałam.Każdy może się przekonać jak pomaga Erin przy klawiaturze :mrgreen:

fasolus

Post » Sob maja 28, 2011 20:45 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

dorotak97 pisze:Dzisiaj w ramach rowerowego spaceru, przejechałam się na Nowogródzką obadać czy koteczka rzeczywiście ma fatalne warunki.
Puszeczka tuńczyka zwabiła mamuśkę w pobliże krzaków(nie chciałam podchodzić blisko okien,bo nie lubię awanturników)
Pojadła,oblizała się,ale chyba nie specjalnie była głodna,bo nie zjadła wszystkiego(chyba Ewa rozpieszcza ją tam :wink: )
Dogadam się z Kocią Lady w sprawie budki na zimę(załatwiała mi taką na działki,dla dzikusów mojej sąsiadki-fajne te budki,licealna młodzież robiła).Myślę,że znajdzie się miejsce dla takiej budki.Ciepełko w niej będzie miała nie tylko kocia mamusia ale i inne kocie towarzystwo :mrgreen:
kassja zapewne będzie dokarmiać bo ma blisko.Prawda?

Stawiaj kobieto budkę na zimę koniecznie,bo przyjdzie Erin i sprawdzi :mrgreen:

fasolus

Post » Sob maja 28, 2011 20:48 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

fasolus pisze:Na oczy się nie rzuciło.Na twoim profilu przeczytałam.Każdy może się przekonać jak pomaga Erin przy klawiaturze :mrgreen:

Oj, wirtualny bycie, nieładnie tak zazdrościć.
Idź, postukaj sobie trochę, ulży na pewno :lol: :lol: :lol:

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 20:52 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:
fasolus pisze:Na oczy się nie rzuciło.Na twoim profilu przeczytałam.Każdy może się przekonać jak pomaga Erin przy klawiaturze :mrgreen:

Oj, wirtualny bycie, nieładnie tak zazdrościć.
Idź, postukaj sobie trochę, ulży na pewno :lol: :lol: :lol:

Ciebie bym stuknęła :mrgreen:

fasolus

Post » Sob maja 28, 2011 20:56 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

O matko Erin, co Ci sie stalo? po co te nerwy?
To już prowokacja. Proszę, dajcie spokoj.
Poprosiłam o zamknięcie wątku.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Sob maja 28, 2011 21:00 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

fasolus pisze:Ciebie bym stuknęła :mrgreen:

Stuknąć to ty się trollu powinnaś w łeb - jakimś grubym młotkiem :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Sob maja 28, 2011 21:03 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 21:01 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

I tak to się skończy historia kociej mamusi, wywalonej z powrotem na bruk :roll:
Dziękujemy ci, Kotkowo! :roll: :roll: :roll:

Erin

[poprzednia][następna]