K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 20:58 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Czy Ismina/Niunia ma jakieś ogłoszenia? Nie ma jej na stronie adopcji, ani w pierwszym poście wątku. Ona chyba szuka domu, prawda?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob mar 12, 2011 21:01 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

z wysypiska, z którego m.in. zgarnęłam Fredzię i dwie buraski z kocimskiej, dziś z anną09 zgarnęłyśmy koteczka.. muniek ma na imię, bo nie chciałam kazika.. jak widziałyśmy go miesiąc temu, to był duży kot z dużą głową.. po miesiącu została tylka duża głowa, połowę mniejsze ciałko i mnóstwo wyłysiałych placków, szram i ran, nadgryzionych uszu.. świerzb i inne robactwo.. dziś wylądował u dobrych wetów.. podstawowe testy i badania ok.. czeka go kastracja i wkrótce szczepienie.. no i mily jest, o dziwo, co rzadko spotykane u kotów, które na ulicy wchodzą mi pod nogi..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Sob mar 12, 2011 21:04 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

edit_f pisze:z wysypiska, z którego m.in. zgarnęłam Fredzię i dwie buraski z kocimskiej, dziś z anną09 zgarnęłyśmy koteczka.. muniek ma na imię, bo nie chciałam kazika.. jak widziałyśmy go miesiąc temu, to był duży kot z dużą głową.. po miesiącu została tylka duża głowa, połowę mniejsze ciałko i mnóstwo wyłysiałych placków, szram i ran, nadgryzionych uszu.. świerzb i inne robactwo.. dziś wylądował u dobrych wetów.. podstawowe testy i badania ok.. czeka go kastracja i wkrótce szczepienie.. no i mily jest, o dziwo, co rzadko spotykane u kotów, które na ulicy wchodzą mi pod nogi..

A Filip? :P
Muniek jest fajnym kocurem. Jak się go odpicuje, będzie kradł serca :wink:
Trzeba było widzieć, jak go pakowałyśmy do transportera :lol: A on to dzielnie i cierpliwie znosił :1luvu:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob mar 12, 2011 21:05 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Edit... Jesteś wspaniała.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob mar 12, 2011 21:07 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Miuti pisze:Edit... Jesteś wspaniała.

a nie.. bo Forman :kotek:
Obrazek

edit_f

Post » Sob mar 12, 2011 21:17 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Taką to tylko zabić...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob mar 12, 2011 21:18 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

dziś zawiozłam do domku Agatkę.. jerzuuu.. była u mnie od sierpnia.. Porciak jakiś smutny.. no i nie tylko on.. zamieszkała w domku z roczną burasią.. mieć nadzieję, że będzie ok..

Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Sob mar 12, 2011 21:22 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

edit_f pisze:dziś zawiozłam do domku Agatkę.. jerzuuu.. była u mnie od sierpnia.. Porciak jakiś smutny.. no i nie tylko on.. zamieszkała w domku z roczną burasią.. mieć nadzieję, że będzie ok..

Obrazek

Będzie! :ok:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob mar 12, 2011 21:31 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

edit_f pisze:dziś zawiozłam do domku Agatkę.. jerzuuu.. była u mnie od sierpnia.. Porciak jakiś smutny.. no i nie tylko on.. zamieszkała w domku z roczną burasią.. mieć nadzieję, że będzie ok..

Obrazek

Edytką mam identyczną. Jak chcesz oddam. Lili ma 5 miesięcy i podły charakter, ale u Ciebie napewno nauczy się kochac ludzi. mówię ci identyczna jest :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob mar 12, 2011 21:32 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Właśnie wróciłam od kotów, fanty odebrałam (dzięki!), chleb napoczęłam po drodze do domu. Mniamuśny!!!!

Stalka i burasie miały puste kuwety i ledwie napoczęte miseczki. :(
Dzisiaj wieczorem dostały mięsko wołowe mielone (prawie pół kilo!), oj smakowało wszystkim poza burasiami. Ale zostawiłam im trochę w miseczce, może zjedzą w nocy. Oluś po mięsku się rozmruczał się jak traktor i pozwolił wziąć na ręce.

Dudzia ma lekko zaczerwieniony odbyt, mnie to wygląda na lekko wystającą śluzówkę. Krwi w żadnej kupie nie było. Pannie humor dopisuje.

Cammi przywiozła książki z bazarku, uprasza się o odbiór. Są w torbach koło stołu.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob mar 12, 2011 21:38 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

[/quote]Edytką mam identyczną. Jak chcesz oddam. Lili ma 5 miesięcy i podły charakter, ale u Ciebie napewno nauczy się kochac ludzi. mówię ci identyczna jest :-)[/quote]

ja mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale podziękuję :kotek: na horyzoncie tłum..
Obrazek

edit_f

Post » Sob mar 12, 2011 21:40 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

edit_f pisze:
Edytką mam identyczną. Jak chcesz oddam. Lili ma 5 miesięcy i podły charakter, ale u Ciebie napewno nauczy się kochac ludzi. mówię ci identyczna jest :-)[/quote]

ja mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale podziękuję :kotek: na horyzoncie tłum..[/quote]

jak znajdziesz drugiego Piratka to daj znać
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob mar 12, 2011 21:43 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Stefek Kretowski ciachnięty już - Lutro, dzięki za pomoc i dzięki za nowe krecikowe ogłoszenie ...
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob mar 12, 2011 21:47 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kinga Warmijska pisze:Stefek Kretowski ciachnięty już - Lutro, dzięki za pomoc i dzięki za nowe krecikowe ogłoszenie ...

Jak się Krecik ma?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob mar 12, 2011 22:05 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kurcze, chyba znalazłam dom dla Kubusia :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]