TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 25, 2011 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

na razie fotki kociastych wrzucone na dogo, nie mialam czasu obrobic z przystani :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 26, 2011 11:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:na razie fotki kociastych wrzucone na dogo, nie mialam czasu obrobic z przystani :oops:

Spoko :ok:

Rano jak zmieniłam Eustaszkowi pampersa był pawie suchy , od razu podałam buskopan no i Furagin , teraz też pampers suchy a pęcherz robi sie większy :(

A też mnie niepokoi Matyldzia , bo jak zacznie szaleć to ma potem problem z oddychaniem , bardzo ciężko łapie powietrze aż cała przepona jej chodzi :( a że lubi szaleć to wiemy i trzeba jakoś temu zaradzić ....

Tygrys mi coś wczoraj wymiotował , ale to może z za kłaczenia , podałam mu pastę na kłaki .
A też mi rano zrobił ''lany poniedziałek'' z samego rana :twisted:

Czort jak tylko widzi że się zbliżam do szafki z lekami to ucieka za wersalkę a jeszcze przez jakiś czas będzie musiał brać Ketokonazol :roll:

Lussi coraz odważniejsza , już wchodzi do pokoju i go zwiedza , szkoda tylko że nikt jej nie chce pokochać ,ani jednego tel , ani jednego maila :|

Ozziego udało mi się troszkę powycinać , ale jeszcze sporo mamy z tym roboty :roll:

Ale Fibiego to się nie da wyciąć bez premedykacji :roll: i wole aby to już zrobił, fachowiec , czyli psi fryzjer Pani Bożenka z salonu Fibi :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto kwi 26, 2011 16:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Pampers u Eustachego suchy :cry: :cry: :cry: A jeszcze mam problem z załatwieniem transportu do weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 26, 2011 17:00 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Eustaszku proszę postaraj się zwalczyć to paskudztwo i zmocz pamersik :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Wto kwi 26, 2011 18:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Eustachy rano nie chciał jeść , ale to se mu czasami zdarzało , ale teraz też nie chce jeść , boje się o niego
Jutro jade z nim do weta , choc jeszcze nie mam transportu ..
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 26, 2011 20:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no, ciotka dzis zaganiana, 2 spotkania w/s pracy, lekarz... ale juz jestem :)

no wiec obiecane fotki z Przystani Ocalenie
wklejam miniaturki, zeby zajely mniej miejsca, jak sie w nie kliknie to sie otworza powiekszone
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto kwi 26, 2011 20:31 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Post » Wto kwi 26, 2011 20:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kociara82

Post » Wto kwi 26, 2011 20:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
a to jedna z uczestniczek marszu niemilczenia

Kociara82

Post » Wto kwi 26, 2011 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ale piękna fotorelacja ..................
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 26, 2011 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 26, 2011 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Myszolandia pisze:ale piękna fotorelacja ..................

To jest foto relacja z mojego pobytu w Przystani Ocalenie , oni teraz walczą o wykup klaczki Sally , cena jej życia to 5000 zł , czy ktoś pomoże :? :? :?
PS. Szkoda tylko że są to totalnie małe miniaturki i nie widać wyraźnie co na nich jest ....
Moderator napisał ze mogą być 2x większe , no ale ja tego nie potrafię bo i nie wiem jak a tez mam komp bez wejścia USB :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 26, 2011 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Miniaturki same w sobie nie sa male, tylko na kazdej sa po 4 zdjecia, dlatego to takie maciupkie ;)
Ale kliknac wystarczy zeby w pelnym rozmiarze poogladac, wiec jest ok :)

Ahhh, te koniki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto kwi 26, 2011 21:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:Miniaturki same w sobie nie sa male, tylko na kazdej sa po 4 zdjecia, dlatego to takie maciupkie ;)
Ale kliknac wystarczy zeby w pelnym rozmiarze poogladac, wiec jest ok :)

Ahhh, te koniki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No tak , tylko że aby je zobaczyć to po każdym zdjęciu jestem wywalana z forum bo nie mam opcji wstecz i ich nie zobaczę bo trwało chyba z godzinę :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 26, 2011 21:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:No tak , tylko że aby je zobaczyć to po każdym zdjęciu jestem wywalana z forum bo nie mam opcji wstecz i ich nie zobaczę bo trwało chyba z godzinę :roll:

8O No to faktycznie :|
A jaka masz przegladarke?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto kwi 26, 2011 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:No tak , tylko że aby je zobaczyć to po każdym zdjęciu jestem wywalana z forum bo nie mam opcji wstecz i ich nie zobaczę bo trwało chyba z godzinę :roll:

8O No to faktycznie :|
A jaka masz przegladarke?

Mam dwie :
Opera i Explorel i to zależy która się wgra , wole o niebo opere :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]