DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 14:36 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gibutku,myślę o tym...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sty 12, 2011 23:08 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

A co tu tak cichutko? :roll: czyzby większość w watkach o Pelasi :?: ja się muszę zresetować i na wszelki wypadek nie czytam.... ta kotenka nie chciałaby tego co się dzieje, a jeszcze raz widzę jak podłym jestesmy gatunkiem.. nawet my, ktorzy pomagamy kotom.. czego oczywiście nie podważam..
smarti - co u stada słychać? :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 12, 2011 23:45 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

nooo,ja się tez wyalienowałam z Pelasi...
stadko wporzo, Edi głosuje za ludziem-mam możl dołączyć do niej Bąbla od alareipan-też na antyalergicznej i zdrowy-jak ona reaguje na koty? bo ja mam wrażenie że czuje się samotna :roll:

Trisi rujke opanowałam-pojawia się możl darmowej sterylki z morfo od Pauliny 777-może się załapię-jak nie to będę robić morfo u wet.Ani a potem sterylkę w Koterii.

Maluchy i Mela swietnie tylko świeżb szaleje :ryk: :ryk: :ryk:

Książe Promyś ciągle glodny,kupy znowu poza kuwetką-wdrażamy odchudzanie na polecenie wetów.

Lekko uzup. 1-szą str.ale ciągle nie mogę się zabrać za rozl.
jutro muszę popłacić rach to wejdę na stronę bankowa to jest nadzieja że od razu spiszę..

Erin,bardzo mi przykro ze paczuszka wróciła,do mnie wcale nie doszła,chyba że mama zagubiła awizo( w końcu ma swój wiek kobitka,chociaż ciągle w super formie-81 skończone :D )
F-ra wysłana.

Gibutku-konińskie kotki pod kontrolą,w razie by co jestem w odwodzie.

Dziś dzwoniła Jola od Buri-czeka już na nasze słoneczko-Buri jest najbardziej miziastą kocicą świata-i kolejną pupilką mojego Tż-ta :) odwożę ją w piątek.

Padaczkę zaliczam a więc kolorowych snów wszystkimObrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 5:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Cześć Kochani! :)
Nie szkodzi z paczuszką, co się odwlecze ... jak to mówią :P

Promyś faktycznie kluseczkowaty i pewnie nie zaszkodzi zrzucenie trochę sadełka.
Napisz, co stosujesz, może spróbuję u Pumka, bo niedługo będzie się turlał :roll: :wink:

Magda pewnie niedługo się odezwie w sprawie kasy.
Ostatnio edytowano Czw sty 13, 2011 9:30 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 13, 2011 9:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

------Dziś dzwoniła Jola od Buri-czeka już na nasze słoneczko-Buri jest najbardziej miziastą kocicą świata-i kolejną pupilką mojego Tż-ta :) odwożę ją w piątek.-------

Normalnie miód dla moich uszu :1luvu:
magdajedral

Post » Czw sty 13, 2011 9:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

A w kwestii Pelasi - sązę Smarti, że powinnaś zamknąć wątek. Wpisy, które się tam pojawiają nie przynoszą żadnego pożytku, a już na pewno nie pomogą koteczce niestety, na to już za późno['].
Moim zdanie za to nigdy nie będzie za późno na ukaranie tamtej pani i nie musi być to zrobione już, teraz gdy emocje idą górą. Co się odwlecze to nie uciecze jak mówi stare porzekadło. A jak pani by wcześniej kipnęła (nie powiem abym się zmartwiła szczególnie) to już spotka ją odpowiednia kara po tamtej stronie.

Sorki za wtrącenie.
magdajedral

Post » Czw sty 13, 2011 9:54 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti -a co to za Bąbel?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sty 13, 2011 11:31 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia11 pisze:smarti -a co to za Bąbel?

czy to ten z palucha?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sty 13, 2011 11:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Madzia,nie wiem czy zamykaqć-liczyłam na to że doczekamy aż wyjaśni się co zrobił schron,zrobimy sobie na ten czas przerwę,a jak się wyjaśni że trzeba działać to wątek będzie jak znalazł.
Poza tym nikogo nie interesował nowy kot na wątku schronu tylko awantury-teraz nareszcie zajęły się Carlitem :roll: ...sama nie wiem..

Bąbel od alareipan-jest gdzieś w beznadziejnym miejscu a móglby już podobno szukac domu.
No i Edisia miałaby towarzystwo-może byłaby szcześliwsza..

ale nie wiem bo dziś w nocy Edisia sobie rozdrapała na świeżo zagojoną już rankę i teraz jestm głupia.

Co robić z Trisią? czy sterylizować ją w koterii (60zł) a u siebie zrobić morfo? bo staram się o darmową sterylkę( razem z morfo) gdzieś na dalekiej Ochocie ale kilkukrotne dojazdy przekroczą na pewno 60zł :roll:
Ostatnio edytowano Czw sty 13, 2011 22:05 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 11:55 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

czyli jednak jeszcze trzeba uważać na Edisię i rankę...hm..też nie wiem co myśleć i nic nie wymyślę..chyba we wtorek kontrola? Dobrze pamietam? tu już tylko działania weta mogą być skuteczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: no i niech będą of kors!! :D

Marzenia11

Post » Czw sty 13, 2011 11:59 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

ale jutro autoszczepionka więc nie będe czekać do wtorku tylko jutro pojadę do dr.Tyszkiewicz.

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 12:00 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:

Co robić z Trisią? czy sterylizować ją w koterii a u siebie zrobić morfo(60zł)? bo staram się o darmową sterylkę( razem z morfo) gdzieś na dalekiej Ochocie ale kilkukrotne dojazdy przekroczą na pewno 60zł :roll:
Ostatnio edytowano Czw sty 13, 2011 22:06 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Czw sty 13, 2011 12:04 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:ale jutro autoszczepionka więc nie będe czekać do wtorku tylko jutro pojadę do dr.Tyszkiewicz.

a, no tak, ja się nie orientuję w tych zabiegach edisiowych.. :oops: :oops: :oops:

Marzenia11

Post » Czw sty 13, 2011 12:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Dzięki Smarti że jesteś w pogotowiu jeśli chodzi o Konin. Ja bardzo jestem za nimi, naprawdę tam dziewczyny i P. Ania ze schroniska stają na głowie pomimo bardzo ciężkich warunków.

No i mój Miecio jest z Konina ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 13, 2011 13:35 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

to co zrobili p.Ani to woła o pomstę do nieba!Q

smarti

[poprzednia][następna]