Uploaded with ImageShack.us
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sennaewa pisze:Obecie 10 piesków i 5 kotków. Dla piesków prowadzę dom tymczasowy. Tylko 3 pieski są nasze, reszta szuka domków. Staram się nie przekroczyć liczby 10 psów jedocześnie bo jak jest mróz to mamy za duże zagęszczenie w domu:-). Koty jak się jakiś znajdzie to zostają i robią się domowe. Niestety wokół tylko łąki i pola, najbliższy dom jakieś 400 metrów przez łąkę i do nas koty rzadko zaglądają, a jak są to bardzo dzikie. Do miasta mamy ponad 5 km i to niewielkiego miasteczka.
Zdjęciami nie będę zaśmiecala wątku. Mam tu gdzieś wątek ostatnio znalezionego koteczka i tam są zdjęcia.
Afatima pisze:Iza, skoro ból był taki, że tchu brakowałao (a znam taki, duszę się czasem, bo nie mogę nabrać powietrza), to od 5 do 7 dni trzeba brać. Przechodzi powoli, ale zdecydowanie przechodzi.
iza71koty pisze:Dziewczyny .Mam pytanie bo nie wiem jak to rozwiazac. Oferta Licytującego jest równo o godzinie 22.00. Zakończyłam bazarek co prawda 3 minuty póżniej bo aktualizowałam w tym czasie. Czy popełniłam błąd czy ta oferta mieści sie jeszcze w czasie.
sennaewa pisze:Obecie 10 piesków i 5 kotków. Dla piesków prowadzę dom tymczasowy. Tylko 3 pieski są nasze, reszta szuka domków. Staram się nie przekroczyć liczby 10 psów jedocześnie bo jak jest mróz to mamy za duże zagęszczenie w domu:-). Koty jak się jakiś znajdzie to zostają i robią się domowe. Niestety wokół tylko łąki i pola, najbliższy dom jakieś 400 metrów przez łąkę i do nas koty rzadko zaglądają, a jak są to bardzo dzikie. Do miasta mamy ponad 5 km i to niewielkiego miasteczka.
Zdjęciami nie będę zaśmiecala wątku. Mam tu gdzieś wątek ostatnio znalezionego koteczka i tam są zdjęcia.
Iweta pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny .Mam pytanie bo nie wiem jak to rozwiazac. Oferta Licytującego jest równo o godzinie 22.00. Zakończyłam bazarek co prawda 3 minuty póżniej bo aktualizowałam w tym czasie. Czy popełniłam błąd czy ta oferta mieści sie jeszcze w czasie.
Iza, napisałam swoje zdanie na bazarku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, DanielKar, Majestic-12 [Bot], puszatek i 215 gości