olamichalska pisze:a casica znowu zupę przypaliła i musi się "zrelaksować"..
sztachnac sie solami trzezwiacymi???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mary_Poole pisze:Jestes idealem!
casica pisze: Jak widać nawet osoby niechętne muszą to przyznać, żeby nie narazić się na posądzenia o przyziemną zawiść![]()
Zofia&Sasza pisze:Wdzięk, urok, elegancjamirko_t gratuluję "adwokatek". Dobrałyście się w korcu maku.
casica pisze:
Ale pozwolę sobie powtórzyć pytanie:
Czemu Kukulisia nie może trafić do tego domu, który ponoć ją chce, już teraz?
Zofia&Sasza pisze:Wdzięk, urok, elegancjamirko_t gratuluję "adwokatek". Dobrałyście się w korcu maku.
olamichalska pisze:Zofia&Sasza pisze:Wdzięk, urok, elegancjamirko_t gratuluję "adwokatek". Dobrałyście się w korcu maku.
i vice versa
Zofia&Sasza pisze:olamichalska pisze:Zofia&Sasza pisze:Wdzięk, urok, elegancjamirko_t gratuluję "adwokatek". Dobrałyście się w korcu maku.
i vice versa
Proszę o wskazanie mi jednego choćby postu w tym wątku, w którym używałam słów powszechnie uznawanych za obelżywe.
vega013 pisze:casica pisze:
Ale pozwolę sobie powtórzyć pytanie:
Czemu Kukulisia nie może trafić do tego domu, który ponoć ją chce, już teraz?
Casico, o tym już było na wątku... Czytanie ze zrozumieniem niziutko Ci się kłania.
Mary_Poole pisze:Zofia&Sasza pisze:Proszę o wskazanie mi jednego choćby postu w tym wątku, w którym używałam słów powszechnie uznawanych za obelżywe.
Co z ta herbatka?
MariaD pisze:Mary_Poole pisze:Zofia&Sasza pisze:Proszę o wskazanie mi jednego choćby postu w tym wątku, w którym używałam słów powszechnie uznawanych za obelżywe.
Co z ta herbatka?
Nie boisz się przyjąć napoju z ręki wroga?
Mary_Poole pisze:Nie. Chce sie zaprzyjaznic aby wiecej sie o Was dowiedziec. Do Ciebie tez sie chetnie wybiore.
Mary_Poole pisze:casica pisze: Jak widać nawet osoby niechętne muszą to przyznać, żeby nie narazić się na posądzenia o przyziemną zawiść![]()
Wlasnie teraz sprawilas, ze spojrzalam inaczej na cale zagadnienie. Moze wcale nie jestes taka fajna... Moze jestes po prostu zazdrosna o to, ze ktos ma odwage zyc nie tak jak Ty chcesz i tylko robisz dobre wrazenie... To calkiem 'do wykonania' przez internet
MariaD pisze:Mary_Poole pisze:Nie. Chce sie zaprzyjaznic aby wiecej sie o Was dowiedziec. Do Ciebie tez sie chetnie wybiore.
Zapraszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, makrzy, northh i 272 gości