» Wto sty 25, 2011 10:52
Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!
Przykro mi z powodu śmierci 100 nieszczęść. Tym bardziej, że czuję, że to trochę i moja wina - w końcu mogłam bardziej naciskać na poznanie stanu zdrowia kotka, tylko przyznaję, że pani dyrektor z gośćmi stająca mi co chwilę nad głową nieco deprymowała :/
Ale przykro mi, że mu się nie udało. Zwłaszcza, że to taki cios dla Ozymandias, wiem jak o niego dopytywała...
Z innych wieści:
Zieloonoka vel Flora vel Luna (bo będąc w lecznicy całkiem zapomniałam o tej Florze, a Zielonooka wydawała mi się za długa i tak dałam tę Lunę) jest boska. Mizia się tak, że mało z kolan nie spadnie. Szuka DS, ale po zaszczepieniu, bo jak na Palucha przyjechała, to była tak chora, że tylko Zylexis jej dali, nie szczepili. I od tamtej pory (od lipca!!) leczą, leczą i doleczyć nie mogą... więc dziewczynce się szukanie domu przeciągnie. Mam jeszcze kilka jej zdjęć, postaram się za niedługo wrzucić.
Mam też kilka zdjęć Tuli.
Tula jest kochana, ostatnio bawiłyśmy się wędką. Przychodzi na kolanka, tuli się, mruczy, śpiewa, je za dwóch. Ze strzykawki sama ssie, czyszczenia uszków nie lubi, ale twarda jestem, bo serce rośnie jak widzę, że wraca do zdrowia. Jeden dzień mojej nieobecności tak ją zestresował, że na następny dzień była CAŁA znów w łupieżu. Ona tak na stres reaguje, na choćby najmniejszą zmianę - jak ją brałam z rąk Jamkasicy, to się z niej sypało.
I okazało się, że ukrywa urobek jeszcze bardziej niż mi się wydawało. Wczoraj spędziłam pół godziny wciśnięta pod niziutką kanapę celem sprzątnięcia po Tulince.
Kryta kuweta BARDZO poszukiwana.
Poza tym ZuzCat zapisała nas do behawiorysty. Ale pewnie powie to samo, co i tu na forum mówią...
To niestety nie jest super adopcyjny kot. Znaczy dla mnie jest wspaniała, ale widzę, jak się przywiązuje i jak źle reaguje na zmiany. I chociaż ja rozumiem, czemu robi w skrytkach i schowkach, to przecież szansa że trafię na równie wyrozumiały dom jest niewielka...
Ostatnio edytowano Wto sty 25, 2011 11:24 przez
Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz