Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Niniejszym informuję, ze Franio Maślak ma po wyleczeniu maślaka i zaszczepieniu zapewniony domekBędzie ...Krakusem
![]()
tak że proszę go już nie ogłaszać![]()
Zostaje Paszczak i Pelasia/ roboczo córcia/
majencja pisze:Co z resztą rodzeństwa moich rozdartków??
Mara S pisze:majencja pisze:Co z resztą rodzeństwa moich rozdartków??
Wróciłam z weekendu w deszczu - jestem chora ale 3 dni Sony nie wył więc było warto
Tereniu bardzo dziękuję za pomoc![]()
Kociaki jeszcze żyją ale:
kocia mama przestała jeść, jest coraz chudsza i pewnie mleka tez juz nie ma,
maluchy sie drą (pewnie godne) i usiłują dziubać suchego babycata i mokre dla juniorów, piją też wodę ale nie są zbyt chętnę do karmienia butelką poza rudym, który jest obżarciuchem. Jeden czarnuszek strasznie schudł i siedzi ciągle przy matce, która też niemal cały czas siedzi w kontenerku (dawniej raczej leżała bo karmiła).
Niektóre małe kupki w kuwecie są ok. Widziałam, że jeden maluch rzygał żółcią chyba. Co dwa dni dostają Betamox ale mimo, iż byłam z nimi u weta wczoraj - wezmę też ich dziś - niech dadzą matce kroplówę i maluchom najlepiej też. Ogólnie kijowo
majencja pisze:Natomiast u moich jest tak: od 72 godz bez rzygania i sraczki. Pelaśka przerosła Paszczaka![]()
natomiast jedzą co.......2 godziny - gerberki, miksowanego kurczaka z marchewka i troche ryżykiem. Wypijają po 15 ml Convateż co dwie godziny/ również w nocy
/ Pozostały czas poświęcają na : robienie qpala co 2 godziny i sikanie.
Troszkę śpią a resztę czasu drą na odmianę japki. Wczoraj Pelaśka pomyliła mój nos ze gumowym cyckiem. W efekcie??? kot wisiał mi na nosie bo jak dziabła mię zęborami tak zawisła i ani w jedną ani w drugą stronę
![]()
Tak, że tylko i wciąż karmię, podcieram dooopki, sprzątam qwetkę, zmieniam podkłady pod doopkami, podgrzewam termoforek co by było ciepło w kocie doooopki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takich małych upierdliwców jeszcze nie miałamAle jak biegają i zawołam Cićki! To radarki antenki ogonki w górę i dawaj do mamuśki
Oczywiście biegną z okrzykiem maaaa, maaaaa, maaaaa. maaaaaaama weźmie nas na ręce i będzie miziała pękate brzuchole
Rybka_39 pisze:Prosimy o pomoc:
http://www.dogomania.pl/threads/191326- ... -Potrzebne
Mara S pisze:Bylam u weta - uznał, że kotka nie ma mleka ale pod wpływem ssących maluchów może jej wracać - bez sensu - nie zrozumiałam zbytnio. Kotka nie miała temp. ale była troche odwodniona i dostała witaminy jakies oraz dożylną kroplówę z glukozy a i ona i maluchy trochę pasty Calo Pet, którą to mam im także podawać w chacie. Mamka i 2 małe pastę zwymiotowałyKotka ma wenflon w łapie. Jutro znów na antybiotyk z wszystkimi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1682 gości