Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 13:13 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

ojej, zeby to drugie oczko dało się uratować
i żeby widziało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dr. Garncarz coś wykombinuje i będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 05, 2010 23:07 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Za nadzieję,za oczko,za Bąbeliuszka!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Asieńko-jak dobrze,że z Babunią lepiej! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 07, 2010 13:41 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

jerzykowka pisze:
pisiokot pisze:
jerzykowka pisze:
Wet, który usuwał oko mojego narwańca uważa, że trzeba operować to małe oczko. Wstępnie wyznaczył termin na początek grudnia. Jednak bez konsultacji z doktorem Garncarzem nie podejmę żadnej decyzji. Postanowiłam, że jeśli termin jego wizyty w Poznaniu znowu zostanie przesunięty (mam nadzieję, że nie!!!) to pojedziemy do Warszawy.

Ale to drugie oczko też trzeba usuwać ? :(

Nie, Aniu, na szczęscie w tej chwili nie!!! Ale zrosty hamują rozwój tego oczka, które i tak jest mniejsze niż "normalne" i jakby płaskie. Podobno jest cień szansy, że po operacji Bąbelek coś będzie widział (ludzka okulistka twierdzi, że nie)... Jednak nie chcę narażać go na niepotrzebne cierpienie, więc muszę oprzeć się na zdaniu okulisty z największym doświadczeniem. Dobrze, że istnieje dr Garncarz :wink: :D

Gośka, ja preferuję wychowanie bezstresowe :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lis 12, 2010 8:38 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

A oto Bąbelek w nowej odsłonie czyli już z wygojoną ranką :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

A tutaj wraz ze Smużką kontemplują świat za oknami, którego Bąbel i tak nie widzi, ale czuje :wink: :D
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 12, 2010 8:44 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

No mniodzio!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za oczko Babelka,oby była szansa choćby na odrobine wroku w ty drugim oczku,ale nawet jak nie bedzie,to i tak cudo z niego wielkie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 12, 2010 8:51 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Ale ma nosio słodki, tylko całowac i całować :1luvu:
Ze Smużką tworzą piękną parę :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 12, 2010 10:25 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Wielkie ufff.
Bąbelek widzi, to moja teoria. :mrgreen: To nie możliwe, żeby niewidzący kot tak świetnie się bawił i rozrabiał.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 12, 2010 10:26 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Petka-P1 pisze:Wielkie ufff.
Bąbelek widzi, to moja teoria. :mrgreen: To nie możliwe, żeby niewidzący kot tak świetnie się bawił i rozrabiał.

Kasiu, ja też się ku niej skłaniam :lol: Może i dr Garncarz przyzna nam rację :wink: 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 12, 2010 11:37 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Trafiłam! Bąbelek jest przepiękny! Widzę, że czeka go wizyta u dr Garncarza :ok: Czyli to nie jest ;pewne czy widzi czy nie widzi?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 12, 2010 11:46 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Catnaperka pisze:Trafiłam! Bąbelek jest przepiękny! Widzę, że czeka go wizyta u dr Garncarza :ok: Czyli to nie jest ;pewne czy widzi czy nie widzi?

Witaj Justynko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Weci orzekli, że Bąbelek ma prawo widzieć światło, jeśli w ogóle. Natomiast sami się śmieją, że nie wierzą we własną diagnozę oczka, bo Bąbel zachowuje się jak kot widzący :wink: :D . Podobno operacja oczka może przynieść częściowe odzyskanie wzroku. Mam nadzieję, że po wizycie u dr. Garncarza wszystko się wyjaśni.
Ostatnio edytowano Pt lis 12, 2010 11:57 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 12, 2010 11:49 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

:1luvu: a kiedy wizyta? (przepraszam, jeśli już było a ja nie doczytałam)

Asiu wysłałam Ci pw :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 12, 2010 12:01 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Catnaperka pisze::1luvu: a kiedy wizyta? (przepraszam, jeśli już było a ja nie doczytałam)

Asiu wysłałam Ci pw :1luvu:

20-21.11. dr Garncarz ma być w Poznaniu. Mam nadzieję, że tym razem wizyta dojdzie do skutku (w poniedziałek Satyrki dopytają u źródła :wink: :D )!!! Jeśli nie, czeka nas pilna wycieczka do Warszawy.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 12, 2010 17:33 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

A ja dopiero tu dotarłam... :oops:
Cudny jest Bąbelek :1luvu:
Przepiękny!!!
Oby się udało uratować to drugie oczko :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt lis 12, 2010 18:38 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

on jest cudowny!!! :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 12, 2010 21:37 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Doczytałam...
Wzruszyło mnie ogromnie to zlizywanie łez. Miałam kiedyś psa, który był najlepszym pocieszycielem. Teraz moje kicie się wtulają jak mi źle, ale żaden nie wpadł na lizanie po policzkach. Muszę im pokazać ten wątek. No i może grzeczniejsze będą przy podawaniu leków...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

[poprzednia][następna]