Kurcze Marta, ale się cieszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa82 pisze:No i powiedzcie, co z Milu? Dzwonił ten facet od Teresy potem jeszcze?
Bo do mnie napisał jakiś facet/ chłopak, że jest zainteresowany Milu - z szerlok.pl i prosił o kontakt na gg ale nie podał ggwięc dziś odpisałam do niego. A pisał wczoraj o 22.00.
Nowa82 pisze:No i powiedzcie, co z Milu? Dzwonił ten facet od Teresy potem jeszcze?
Bo do mnie napisał jakiś facet/ chłopak, że jest zainteresowany Milu - z szerlok.pl i prosił o kontakt na gg ale nie podał ggwięc dziś odpisałam do niego. A pisał wczoraj o 22.00.
MIKUŚ pisze:Może jednak zmienimy termin na sierpieńBędzie prawdopodobnie pogoda. A teraz sami widzicie co się dzieje. Z resztą Ja optuję za 2-ma imprezami w tym roku
![]()
Każda okazja jest dobra
gosiakot pisze:Tereniu, dajcie znać na miau co potrzeba teraz w kociej chatce ? jaką karmę czy żwirek albo inne rzeczy ...-mam na myśli te rzeczy na "p" o których pisać nie wolno- mam "wyrywną" osobę która bardzo chce coś pomóc - może warto skorzystać od razu ? pozdrawiam i wracam dziobać statut i resztę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Evilus, Google [Bot], imatotachi, puszatek i 339 gości