Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 19:16 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:A to fotki z domu Festi .Zołza Festi ktora dała popalić Wiesiowi i Teresie całkiem się zresocjalizowała i jest super mizakiem :mrgreen:
Obrazek

Kurcze Marta, ale się cieszę :1luvu: cudnie, bo faktycznie z Festi troszkę podżyłam, i tydzień karmienia strzykawą prawie mnie dobił bo serdecznie tego nienawidzę, ale widzę że wysiłek się opłacił. Cudne zdjęcia. :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 25, 2010 21:49 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

STERYLIZACJA I KASTRACJA !!!!!!
Jak tu kurna ludziom wytłumaczyć ze to świeta posdstawa zycia!!!

I 3 maluszki uśpione. Ale nikt patrzeć nie moze, nikt nie chce patrzeć, Ja tez nie chce, serce mówi co innego a rozum co innego .
I jak tu być normalnym :|

Wybaczcie :piwa:
MIKUŚ

Post » Wto maja 25, 2010 21:52 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI :evil: :evil: :evil: :evil:

Dobranoc - id :roll: ę spać
MIKUŚ

Post » Śro maja 26, 2010 6:11 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

środowe dziędobrybardzo :)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro maja 26, 2010 6:26 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Mikuś - podziwiam Cię i współczuję zarazem, że musisz robić takie rzeczy, bo jakis kretyn/kretynka nie pomyślała... Bo ludziom wygodniej jest nie zauważać problemu...
Wczoraj widziałam drobną buraskę w zaawansowanej ciąży, jak się chowała pod samochodami :cry: A moje dziecko :1luvu: wyskoczyło że mam iść teraz zaraz, złapać ją i wysterylizować, żeby jej się nic nie stało i żeby maluszki nie zostały zagryzione/rozjechane/zatłuczone kamieniami przez dzieciaki 8O Tak że może powolne tłumaczenie przemówi kiedyś w końcu do ludzi?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro maja 26, 2010 6:48 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

witam się środowo ...
kciuki za Tigrusię mocno zaciśnięte ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro maja 26, 2010 8:43 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

No i powiedzcie, co z Milu? Dzwonił ten facet od Teresy potem jeszcze?
Bo do mnie napisał jakiś facet/ chłopak, że jest zainteresowany Milu - z szerlok.pl i prosił o kontakt na gg ale nie podał gg :roll: więc dziś odpisałam do niego. A pisał wczoraj o 22.00.
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro maja 26, 2010 9:12 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Nowa82 pisze:No i powiedzcie, co z Milu? Dzwonił ten facet od Teresy potem jeszcze?
Bo do mnie napisał jakiś facet/ chłopak, że jest zainteresowany Milu - z szerlok.pl i prosił o kontakt na gg ale nie podał gg :roll: więc dziś odpisałam do niego. A pisał wczoraj o 22.00.

Jeżeli chodzi o adopcję milu to rozmowy trwają dom dośc konkretny .Okolice czeladzi.Więc moze Miluśka pojedzie do nowego domu z tym że trzeba jeszcze ludziom uzmysłowić że kotka mało kontaktowa,humorzasta no i biegająca wariatka :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 26, 2010 9:19 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

Nowa82 pisze:No i powiedzcie, co z Milu? Dzwonił ten facet od Teresy potem jeszcze?

Podaj mi swoje GG na pw. Ja kieruję sprawą adopcji Milu.
MIKUŚ

Post » Śro maja 26, 2010 14:07 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

popołudniowe hop ...
Obrazek

Madziula

Post » Śro maja 26, 2010 17:13 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Tereniu, dajcie znać na miau co potrzeba teraz w kociej chatce ? jaką karmę czy żwirek albo inne rzeczy ...-mam na myśli te rzeczy na "p" o których pisać nie wolno :) - mam "wyrywną" osobę która bardzo chce coś pomóc - może warto skorzystać od razu ? pozdrawiam i wracam dziobać statut i resztę

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro maja 26, 2010 17:17 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MIKUŚ pisze:Może jednak zmienimy termin na sierpień :?: Będzie prawdopodobnie pogoda. A teraz sami widzicie co się dzieje. Z resztą Ja optuję za 2-ma imprezami w tym roku :ryk:

Każda okazja jest dobra :piwa:

Mikuś - to naprawdę TY napisałaś ??? jak to się można co do ludzi pomylić, nie przypuszczałam że jesteś taka... imprezowa :ryk:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro maja 26, 2010 18:52 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

gosiakot pisze:Tereniu, dajcie znać na miau co potrzeba teraz w kociej chatce ? jaką karmę czy żwirek albo inne rzeczy ...-mam na myśli te rzeczy na "p" o których pisać nie wolno :) - mam "wyrywną" osobę która bardzo chce coś pomóc - może warto skorzystać od razu ? pozdrawiam i wracam dziobać statut i resztę

:ok:
Obrazek

Madziula

Post » Śro maja 26, 2010 18:56 Re: S-ec K.Chatka-teraz pilnie szukamy DT dla Tanieczki....

jeżeli ktokolwiek bedzie dzwonił z nr 506 429 349 nie wydawać kota.Dom sprawdzony i do du...

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]