^JoKot^ cz. 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 19, 2010 1:04 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

*anika* pisze:ZDJĘCIA, o które proszono:
Jakość jaka jest, każdy widzi, niestety na tylko tyle było stać mój marny aparat :twisted: Jeśli jednak ktoś inny dysponuje wolnym czasem i lepszym aparatem (albo tylko wolnym czasem i po prostu aparatem ;) ), warto byłoby zrobić im więcej lepszych zdjęć.

kocurek z dolnej klatki (na zdjęciu w klatce sam, bo czarna ślepinka była w tym czasie w gabinecie), ma kocie ADHD, nie może usiedzieć w miejscu, na rękach tym bardziej, najchętniej cały czas by się bawił, najlepiej z człowiekiem, ale z innym kotem też fajnie :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Węgielek i kotka - z górnej klatki:
Obrazek

kotka (jak widać, białe na brzuszku na dole, malutka krawatka pod szyją):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kocurek, Węgielek, nieznacznie mniejszy, czarniutki :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

no i biało-ruda kotka z chorym oczkiem:
Obrazek Obrazek
zdjęcia tragiczne, bo mi się zapomniało, że rudym też trzeba było zdjęcia robić :oops:
z przyczyn niezależnych ode mnie nie będę mogła wybrać się na kolejną sesję zdjęciową biało-rudej kotki

te same zdjęcia w galeriach umieszczone:
http://img641.imageshack.us/gal.php?g=dscn2596.jpg
http://img227.imageshack.us/gal.php?g=dscn2582n.jpg
http://img824.imageshack.us/gal.php?g=dscn2575.jpg

Aha, na zdjęciach, prócz kotów :) widać (ręce) Marosława, czyli mojego kolegę - Marka, który się tutaj już przedstawił, na wątku organizacyjnym JoKota, paręnaście stron wstecz ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob cze 19, 2010 9:00 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

podrzucam!
Pilnie domy potrzebne!
Lecznica to nie miejsce dla maluszków :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 20, 2010 8:04 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

A co tam, zacytuję siebie z ich wątku:

Byłam w czwartek wieczorem w Boliłapce i widziałam te czarne miziaste maluchy. Ślepinka bawiła się ogonkiem braciszka/siostrzyczki, bo "latał" jej koło noska. Malec sam był zajęty czarowaniem mnie przez kraty: wyciągał łapiny, a mnie serce się rozrywało że ich tam zostawiam..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie cze 20, 2010 8:08 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Bardzo dziękuję za kciuki.. Działają cuda :D

Nie zdążyłam napisać, ze strzykawka z mlekiem to dobra rzecz :wink:
Trzymam kciuki za łapankę królewny i dziecków :D

Kaprys2004

Post » Nie cze 20, 2010 17:06 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Kolejny bazarek popełniłam ;)
viewtopic.php?f=20&t=113020
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie cze 20, 2010 17:52 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Jeśli chodzi o parkingową królewnę, to wczoraj podjechałyśmy na ten parking razem z ASK@. Ochroniarz z innej zmiany powiedział nam, że drugi kociak pokazał się, kolega złapał, schował do wiadra i przykrył deklem samochodowym, ale mamusia w nocy wyciągnęła dzieciaka i gdzieś zabrała. Sama też bardziej nieśmiało podchodzi do misek.
Mam nadzieję, że w tym tygodniu w czasie zmiany pierwszego ochroniarza (wydaje się bardziej aktywnie współpracować) uda się zgarnąć dzieciaka (zanim go coś rozjedzie na tym parkingu) i mamusię.

Również z Aśką odebrałyśmy kicię zagrożoną wystawieniem na ulicę. I udałyśmy się z dwoma dzieciakami (bo pierwszy maluszek parkingowy nie chce jeszcze jeść samodzielnie) na spotkanie kociar, które połączyła pomoc kotom po zmarłej pani Adzie (w zeszłym roku miały te koty założony swój własny wątek).

I kolejny raz okazało się, że nikt nie pomoże tak jak forumowicze. :ok:
Najpierw Jowita ulitowała się nad 3-miesięcznym żywym sreberkiem i oferowała mu DT. :1luvu: Tu jest wątek: viewtopic.php?f=13&t=112993

A potem Ariel, która nie mogła patrzeć jak ja nieudolnie zajmuję się kocim dzieckiem, dodatkowo zachęcona przez dobre forumowe koleżanki :mrgreen:, zaoferowała zajęcie się maluszkiem. Ja jutro rano wracam do pracy, dziecko nie byłoby karmione co najmniej od 8 rano do 18. :(

I tym sposobem, dzięki niezawodnym Jowicie i Ariel :1luvu: , dwa maluchy są bezpieczne. Na pewno będą lepiej zaopiekowane niż u mnie. :oops: Bardzo, bardzo dziękuję Wam, Kochane. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie cze 20, 2010 17:56 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Agneska pisze:I tym sposobem, dzięki niezawodnym Jowicie i Ariel :1luvu: , dwa maluchy są bezpieczne.

:1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie cze 20, 2010 18:00 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Maryla pisze:
Agneska pisze:I tym sposobem, dzięki niezawodnym Jowicie i Ariel :1luvu: , dwa maluchy są bezpieczne.

Ocho, jest i szef marketingu obojga maluchów. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie cze 20, 2010 18:06 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Agneska pisze:
Maryla pisze:

gdzie tam, zwykły akwizytor :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie cze 20, 2010 18:08 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Agneska pisze:
Maryla pisze:

nooo,SZEF przez duże S. Jego dzieło :!:
Taki szef co to nawet kota na metr kwadratowy mieszkania umie przeliczyć :wink: Nie dziwota,ze takie ma osiągnięcia :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 20, 2010 18:39 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie cze 20, 2010 20:00 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

ASK@ pisze:podrzucam!
Pilnie domy potrzebne!

to prawda :evil: one potrzebują normalnego domku, choćby dt
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon cze 21, 2010 15:08 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

dellfin612 pisze:
ASK@ pisze:podrzucam!
Pilnie domy potrzebne!

to prawda :evil: one potrzebują normalnego domku, choćby dt

Lecznica to nie miejsce dla nich.. To prawda.. Tak strasznie chcą do ludzi, że serce się rwie..

A i biało-rudziutkiej by się przydał..

Kaprys2004

Post » Pon cze 21, 2010 15:24 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

kciuki dla WSZYSTKICH :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pon cze 21, 2010 15:54 Re: JoKot cz. 2 - PILNIE! DT dla kociąt oraz DT/DS dla rudzielca

Bardzo kciuki.. Bardzo..

Kaprys2004

[poprzednia][następna]