Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 19:05 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Joluka, ja jestem w tej chwili pod telefonem i dyspozycyjna. Dostosuję się do was. Mogę do Warszawy podjechać w ciągi trzech godzin. Masz do mnie telefon, jakby co dzwoń, powiedz kiedy przyjechać i gotowe :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 28, 2011 19:09 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Podeślij mi proszę Mario na pw lub sms-em telefon do Ciebie - zmieniałam aparat parę dni temu, bo poprzedni się totalnie wykrzaczył i przy przerzucaniu numerów okazało się, że ta awaria poskutkowała utratą połowy numerów... :oops: Teraz patrzę, a Twojego też już nie mam.... :roll: :?

Jakoś damy radę - byle Maksia wyciągnąć już ze schronu! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 28, 2011 19:12 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

widzę, że akcja odbicia Maksencjusza nabiera tempa :D za powodzenie :ok: :ok: :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Czw lip 28, 2011 19:14 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

bekos pisze:widzę, że akcja odbicia Maksencjusza nabiera tempa :D za powodzenie :ok: :ok: :ok:

Twojego numeru Beatko też już nie mam... :cry:

joluka

Post » Czw lip 28, 2011 19:20 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

joluka pisze:Podeślij mi proszę Mario na pw lub sms-em telefon do Ciebie - zmieniałam aparat parę dni temu, bo poprzedni się totalnie wykrzaczył i przy przerzucaniu numerów okazało się, że ta awaria poskutkowała utratą połowy numerów... :oops: Teraz patrzę, a Twojego też już nie mam.... :roll: :?

Jakoś damy radę - byle Maksia wyciągnąć już ze schronu! :ok: :ok: :ok:

pw poszła :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw lip 28, 2011 19:40 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Co do soboty to chyba musimy poczekać co sunicram napiszę i jak z tym p. Markiem

Tak Maks jest wykastrowany - info powinno być na pierwszej stronie :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lip 28, 2011 19:49 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Ok, wstępnie już jesteśmy umówieni na następny tydzień. Zarówno na testy z Asią ze schroniska jak i z Markiem na odbiór kota i transport. Dokładny dzień ustalimy w niedzielę.

Czytając wątek, rozumiem, że wynik testów nie ma wpływu na decyzję o zabraniu go do DT, chodzi tylko o wiedzę?

Wiem też od Asi, że w stanie zdrowia Maksa następuje poprawa. Także wszystko powinno być dobrze :ok:
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw lip 28, 2011 19:51 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Jakie cudowne wieści!!!! I te o stanie zdrowia Maksia i te o transporcie!!! :piwa: :piwa: :piwa:

joluka

Post » Czw lip 28, 2011 19:54 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

No to teraz za testy :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 28, 2011 20:01 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

sunicram pisze:
Czytając wątek, rozumiem, że wynik testów nie ma wpływu na decyzję o zabraniu go do DT, chodzi tylko o wiedzę?

Zgadza się :ok: Jeżeli będzie zdrowy, to będzie mieszkał u mnie z innymi kotami, jeżeli nie, to sam u mojego kolegi, który go przetrzyma do czasu znalezienia DS

W obu przypadkach zdrowiem, żywieniem i rozpieszczaniem Maksa :wink: będę zajmować się ja.

Jak tylko będą znane wyniki testów zaczniemy akcję szukania domu. Od razu stałego, bo kolejne przerzuty nie są w interesie Maksa :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw lip 28, 2011 20:54 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Wszyscy już to pisali, ale ja jeszcze nie: Kamari, Ty jesteś Anioł, nie człowiek :1luvu:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Czw lip 28, 2011 21:24 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Czyli zwalniam Szalonego Kota w te niedziele z transportu kota do Siedlec?
A Ty Marysiu(Kamari)weź 2 transportery na odbiór 2 białaczkowych.Jedna na stałe ,drug na tymczasie bedzie(zamiast Maksia)
Tak więc zamiast jednego kota w Siedlcach wyciagamy 3 koty ze schronów...i wio :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 28, 2011 22:18 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

A właśnie, potrzebujemy transporter dla Maksa, bo ja swojego tym razem nie mogę dać. Ma ktoś z Wro pożyczyć?
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw lip 28, 2011 23:02 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

sunicram pisze:A właśnie, potrzebujemy transporter dla Maksa, bo ja swojego tym razem nie mogę dać. Ma ktoś z Wro pożyczyć?

Ewelina powinna mieć chyba ten ode mnie ale nie wiem bo ona ostatnio wozi koty w te i wewte ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lip 29, 2011 7:26 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Spytam się Kici bo ja mam aktualnie w domu 2 i dwa koty więc moga mi być potrzebne.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]