K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 12:45 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka_ pisze:
Tweety pisze:
[b]Patka, ciachnięcie ok (u Lisa czy Agama w Mistrzejowicach?) ale o DT rozmawiaj z Miuti[/b]

Agama mi pasuje a gdzie jest 'u lisa' ?

I czy mam sie umwoic po prostu przez telefon i powolac na afn?

Myslicie zbey probowac jeszcze raz pisac do tozu? odrzucli mi prosbe jakies 2 miesiace temu...

u Lisa to na II Pułku Lotniczego. Ja muszę zgłosić w Agamie, Noemik u Lisa.
teraz nie ma sensu pisać do TOZ-u, bo oni mają te same sterylki co my.

Trzymajcie kciuki, bo Bercik jutro idzie do domu :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 09, 2010 13:07 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:

cudownie :1luvu:
z ogloszenia w raiu czy skad?

PS> Kto idzie do radia w tym tygodniu?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto mar 09, 2010 13:10 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:

cudownie :1luvu:
z ogloszenia w raiu czy skad?

PS> Kto idzie do radia w tym tygodniu?

Ty ? :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto mar 09, 2010 13:50 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:Kto może zrobić fotki nowym pannom czyli kotkom z tapczanu Aiszy i Dusi (obecnie u Akimy ale zaraz wracają), Nuki, która jest w klatce w catroomie (nieszczepiona więc musi tam siedzieć), Agłaji (nieszczepiona) i marmurkowej kotce (nieszczepiona)? Towarzystwo miziaste więc warto już je ogłaszać. Jako, że ciachnięte w sobotę to jutro pojutrze warto by je odrobaczyć i w sobotę ktoś dyżurujący zawiózłby towarzystwo na szczepienie, chyba , że udałoby mi się ściągnąć jakiegoś weta aby zaszczepił je u nas

Marmurka ciachnięta wczoraj. W sobotę była bura zołza, auć :evil:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 09, 2010 13:51 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

przypominam o poparciu dla celu http://siepomaga.pl/f/afn/c/115

Tweety

Post » Wto mar 09, 2010 13:59 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:przypominam o poparciu dla celu http://siepomaga.pl/f/afn/c/115

Jesteśmy na 2. stronie.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto mar 09, 2010 14:08 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

queen_ink pisze:
Tweety pisze:przypominam o poparciu dla celu http://siepomaga.pl/f/afn/c/115

Jesteśmy na 2. stronie.

właśnie, przydałaby się pierwsza :wink:

Tweety

Post » Wto mar 09, 2010 14:12 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

poparłam. :)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto mar 09, 2010 15:26 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:Kto przejmie w przyszłym tygodniu kotowóz i jazdy po mieście z kotami, w porach róznych? Wislackikot na jakiś czas wypada z pomocy

przypominam się i przypominam o spotkaniu o 19-stej w piątek - trzeba zweryfikować plany, głównie sterylkowe

Tweety

Post » Wto mar 09, 2010 15:31 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:
Tweety pisze:Kto przejmie w przyszłym tygodniu kotowóz i jazdy po mieście z kotami, w porach róznych? Wislackikot na jakiś czas wypada z pomocy

przypominam się i przypominam o spotkaniu o 19-stej w piątek - trzeba zweryfikować plany, głównie sterylkowe

szlagby to a ja musze isc na zastrzyk odczulajacy po pracy i za cholere nie wyrobie:( kolejne spotkanie mnie ominie:(

dajcie znac jelsi mamy obfocici koty w czwartek ok 21, moglabym wtedy oddac transportery
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto mar 09, 2010 15:34 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Mnie w piątek nie będzie niestety.

A jutro mam wizytę przedadopcyjną u Kikura :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 09, 2010 15:40 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:

Dla mnie też odpada, sorry, piątek to kiepski dzień, zawsze coś;/

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto mar 09, 2010 15:40 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka powiedz mi gdzie ten dt i czy sprawdzony. Mógłby podjechać po kota,czy to za wiele :P

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto mar 09, 2010 15:43 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

chodzi przede wszystkim o tych, którzy mają łapankowe plany i zobowiązania. Transportujących będziemy werbować i wykorzystywać na bieżąco, a w związku z niedyspozycją Wiślackiegokota pewnie mocno eksploatować. A może byśmy tak podzieliły się na dni, że np. ja w poniedziałek, ty, we wtorek, ona w środę, ona2 w czwartek, ona3 w piątek, a w weekend dyżur Leone, co?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto mar 09, 2010 15:54 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

lutra pisze:chodzi przede wszystkim o tych, którzy mają łapankowe plany i zobowiązania. Transportujących będziemy werbować i wykorzystywać na bieżąco, a w związku z niedyspozycją Wiślackiegokota pewnie mocno eksploatować. A może byśmy tak podzieliły się na dni, że np. ja w poniedziałek, ty, we wtorek, ona w środę, ona2 w czwartek, ona3 w piątek, a w weekend dyżur Leone, co?

po mojemu brzmi rozsadnie

Tweety

[poprzednia][następna]