Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 17:12 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

mam nadzieje gosiaa bo musi strasznie go to meczyc ta skorupa :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie mar 07, 2010 15:26 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

jak to dobrze ze to juz niedziela :D i koniec podawania Interferonu :ok:
Otto trzyma sie dzielnie,ale czasami zauwazam u niego drzenie tylnich lapek,mimo gimnastykowania ich..
moze jestem przewrazliwiona :roll: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 07, 2010 16:38 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Nie wiadomo... :roll:
ja też jestem przerważliwiona na tke obserwacji mlich kotów.
Trzymam kciuki za Otto.... :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie mar 07, 2010 16:39 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

boje sie zebym czegos nie spieprzyla lub pominela..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 07, 2010 16:39 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:moze ktos mi podpowie co mam zrobic :roll: ..
Otto ma strasznie suche poduszeczki na tylnich lapkach,az skorupa :roll: ..
smaruje mu je wazelina i co jakis czas zrywam te skorupe,ale niewiele to daje :( ..
jak by mozna bylo mu je zmiekczyc :?:

A może zapytaj o to na wątku kotów białaczkowych?
może dziewczyny coś podpowiedzą ?

kristinbb

Post » Nie mar 07, 2010 16:41 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:boje sie zebym czegos nie spieprzyla lub pominela..

Ja tak mam z Oskarem (FIV+)... :roll:
Ciągle czujna jestem...

Powiedz o swoich obserwcjach na wizycie u weta...

kristinbb

Post » Nie mar 07, 2010 16:52 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

kristinbb pisze:
Ciepła pisze:boje sie zebym czegos nie spieprzyla lub pominela..

Ja tak mam z Oskarem (FIV+)... :roll:
Ciągle czujna jestem...

Powiedz o swoich obserwcjach na wizycie u weta...

ja tez ciagle jestem czujna w stosunku do Otta..
martwie sie,ze mu dupina nie tyje..lapki sie trzesa..po Interferonie nie ma humoru tylko spi..
ciagle sprawdzam gdzie jest i co sie dzieje..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 07, 2010 17:46 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

ale CoolCaty mówila, że tak może być po interferonie. spokoojnie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie mar 07, 2010 17:48 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:ale CoolCaty mówila, że tak może być po interferonie. spokoojnie :ok:

magdaradek preciez ja jestem panikarz :roll: ..cos nie tak i ja juz sie trzese na zas :roll: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 07, 2010 20:17 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

wczoraj napisala do mnie pani Iza,ze chce adoptowac Otta 8O
hmm..pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie..ale jakby Otto mial swoj osobisty wlasny domek staly to dopiero byla by gratka..
narazie nie ma co gdybac trza spokojnie wszystko przeprowadzic i czas pokaze czy pani Iza nadal bedzie zdecydowana wziac Otta :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 07, 2010 22:21 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Oj jaka wiadomość, ale to musi być taki naprawdę super hiper domek już na zawsze :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon mar 08, 2010 9:21 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

No to trzymamy kciuki za domek, oczywiście najlepszy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 08, 2010 16:10 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

pani Iza nadal jest zainteresowana adopcja Otta nawet wypelnila ankiete przedadopcyjna :ok:
bardzo bym sie cieszyla zeby naszemu Otkowi sie udalo..zasluguje na to co najlepsze..
a pani Iza jest z Lodzi Teofilowa czy jakos tak

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 08, 2010 16:51 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Czyli Otto miałby szansę wrócić pod opiekuńcze skrzydła CC, z Teofilowa jest blisko do lecznicy :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon mar 08, 2010 17:00 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

andorka pisze:Czyli Otto miałby szansę wrócić pod opiekuńcze skrzydła CC, z Teofilowa jest blisko do lecznicy :D

Otto jest caly czas pod opiekunczymi skrzydlami CC a ja sie nim zajmuje pod wskazowkami CC :ok:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]