S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 21:04 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

terenia1 pisze:Ta psina to kupa nieszczęścia :cry: Baśka mówi że to beagle nie wiem czy tak się to pisze, dla mnie to nie jest ważne ten psiak ledwie trzyma się na nogach z ledwością wstał praktycznnie cały czas leży w roku boksu - boks numer 39 może mógłby ktoś założyć mu wątek na dogomanii albo chociaż przekleić zdjęcia na wątek schroniska sosnowieckiego na dogomanii choć nie wiem czy tam jeszcze ktoś zagląda, może coś da się wymysleć żeby mu pomóc :!: :!:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

ostatnio w klinice vet. w dąbrowie górniczej było ogłoszenie, że komuś zaginął bigle. jutro tam zadzwonię i zapytam czy ogłoszenie jeszcze wisi, jak cos to poproszę o numer telefonu z ogłoszenia.
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Wto mar 02, 2010 21:48 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

podobno to sunia, juz starsza ok 10 lat

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto mar 02, 2010 21:49 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Patrycja dziękuję, a nóż to ta bida - to podobnież sunia ma około 10 lat.
Baśka dawaj zdjecia malutkiej i reszty towarzystwa :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 02, 2010 22:14 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

MIKUŚ pisze:Najlepiej 500 ml. Wiesz bardzo, bardzo duzo tego teraz schodzić będzie. Convalescense nieodwołalnie, recovery.........i te sprawy.
Chusteczki dla niemowląt do ich delikatnych dupek :roll:

Oczywiście Maju IGŁY - igły w kazde ilośći 7 i 8 najbardziej potrzebne w KAZDEJ ILOŚCI PRZYJMĘ :mrgreen:

Basiu wszystkie kroplówy z ostaniej dostawy od Majencji wczoraj przywiozłam do Kociej Chatki jutro dowiozę z tej dostawy igły i strzykawy bo jeszcze są w ostanim pudle

terenia1

Post » Wto mar 02, 2010 22:35 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

bubor pisze:Serce sie człowiekowi ściska gdy widzi takie zdjęcia :crying: :crying: :crying: , gdybym był tam z Wami to po usłyszeniu tekstu o noszeniu kotków na rączkach chyba bym trzasnął tego gościa aż by sie nogami nakrył :twisted: , jak takie bydle może być pracownikiem schroniska ? :twisted:

Pawełku dziękuje :) wierzę że gość nakryłby się nogami :) należałoby mu się to :)

terenia1

Post » Wto mar 02, 2010 22:39 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Za chwilę odsłona Sofi :)
MIKUŚ

Post » Wto mar 02, 2010 22:43 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

SOFI - moje maleństwo na Tymczasie :mrgreen: Serce się kraja jak się widzi jak schronisko się zaopiekowało tym biedactwem :twisted:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto mar 02, 2010 22:47 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Bidulka malutka :crying:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 02, 2010 22:55 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Trzymam :ok: za waszą pracę i maleństwa :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Wto mar 02, 2010 22:57 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Trójca Święta Gangu MIKUSIA :>

Przepraszam za marną jakość, obiecuję ze będą wkrótce lepsze fotki ...

Obrazek
Obrazek

Sofi juz poznaliście :)

Pan w zabociku czano-białym to Diego:>
Pręgusowy myśliciel to Homer :wink:
MIKUŚ

Post » Śro mar 03, 2010 0:08 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

przepraszam, że Was tym zawalam, może zresztą w ramach nadmiernej troski, bo nie znam Waszych telefonów, ale zaniepokoiło mnie to ogłoszenie- szczególnie te inne kotki:

Czarną kotkę zaszczepioną, odrobaczoną, 4-miesięczną, bez ogonka (lub inne kotki) dam w dobre ręce. (Sosnowiec) 32/266 84 76, 506 682 148

jeśli to Wasze "dzieło", przepraszam za spam. Mam nadzieję, że to nie kolejny rozmnażacz...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro mar 03, 2010 0:34 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Basiu, pieknego netoperka uratowałaś.
Na zdjęciach ze schronu wyglądało, ze ma biegunkę, jak teraz?
No i co z okiem?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 03, 2010 0:42 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Łapki wyglądają na zdrowe. Popękana pupa spowodowała zściągnięcie łapek. Maleńka jest obolała, wychudzona... Generalnie to pierwszy raz nie jestem absolutnie pewna czy baba czy chłop :wink: Jakby nie patrzeć SOFI i tyle 8)

Oczko - kropimy dicortinefem i solcoseryl. Będzie dobrze. Za jakie 2 tygodnie będzie jak nowonarodzona :lol:
MIKUŚ

Post » Śro mar 03, 2010 0:55 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Co oferuje Sosnowieckie Schronisko Naszym Podopiecznym..........ŚMIERĆ, ŚMIERĆ I ŚMIERĆ!!!
Jedyne na co ich stać :twisted:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]