[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 19, 2010 15:02 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

a Muka to kto :oops: bo coś dziś licho kumam :ryk:
krynia08

Post » Pt lut 19, 2010 15:29 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

krynia08 pisze:a Muka to kto :oops: bo coś dziś licho kumam :ryk:

koteczka Yosi :kotek: Silver jest teraz u Yosi 8)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt lut 19, 2010 18:31 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

:ryk: :ryk: ło matko ale jestem szybka jak błyskawica :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt lut 19, 2010 21:56 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Hop, i jak Silvver?

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pt lut 19, 2010 22:56 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Mruczeńka1981 pisze:Może trzeba zamykać Silver w innym pomieszczeniu jak Muka je??

no wlasnie nie da sie tak, bo muka nie je na zawolanie, chodzi sobie co jakis czas i podjada, w ten sposob silver musialaby byc zamknieta caly czas ;) ale jest ok, dzis wrocilam z pracy, miska silver byla wymieciona a muki nie, czyli jakims cudem silver nie chodzi do miski muki, tylko czeka az dostanie w swojej.

siersci i krwi w domu nie bylo, wiec chyba pod nasza nieobecnosc jest stan taki jak caly czas, czyli na dystans :) przed chwila silver zrobila kupe, ladniejsza niz wczoraj i okromne siuski, normalnie pol zwirku z kuwety zbrylowane :D muka sie tak oburzyla, ze az podeszla nadzwyczaj blisko, a potem zakopywala po silver zwirek :D cale szczescie zadna sie nie buntuje i nie sika po katach. silver jest spokojna i milutka, chodzi za mna i bezglosnie miauczy :)

jutro 15 godzin same w domu beda :(

edit: wlasnie nastepuje silverowy atak na spaghetti :D
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pt lut 19, 2010 23:04 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:
edit: wlasnie nastepuje silverowy atak na spaghetti :D

heh to widzę że tak jak wyMietek ;) też zjada wszystko co napotka na drodze - jedynie za Dużych się jeszcze nie bierze. Jeszcze... 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 20, 2010 10:58 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Zgadza sie Silver duzo pije i duzo sika sama sie zdziwiłam jak to zobaczyłam pierwszy raz, ale dzieki temu wiem ktora chodzi do kuwety i czy jest ok :)

molly88

Post » Sob lut 20, 2010 11:10 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Jak już wczesniej spominałam kotki mogą sie u mnie tymczasować do konca lutego lub pierwszy tydzień marca. Związku z tym, iż są problemy ze znalezieniem DS przedłużam tymczasowanie do 21 marca czyli od chwili obecnej o miesiac. Niestety za każdym razem nie bede przedłużała tymczasowanie robie to bo kotki nie bedą miały sie gdzie podziać. Mam nadzieję, iż to tego czasu znajdziemy im domki

molly88

Post » Sob lut 20, 2010 11:21 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:Zgadza sie Silver duzo pije i duzo sika sama sie zdziwiłam jak to zobaczyłam pierwszy raz, ale dzieki temu wiem ktora chodzi do kuwety i czy jest ok :)

Dużo pije to znaczy ile? Silver miała robioną morfologię? Bo chciałam tylko powiedzieć, że jeżeli kot piję dużo i dużo sika to mogą być objawy choroby nerek (tak się pytam bo z powodu Wilczki jestem przewrażliwiona :oops: )
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lut 20, 2010 11:28 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Mam miseczke 250 ml i przez noc wypija nieco polowe a po posilku rano dokańcza. Ale wydaje mi sie ze to kwestia ogrzewania. Gdzie momentami wilgotnosc w pokoju spada poniżej 20%.

molly88

Post » Sob lut 20, 2010 14:11 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:Mam miseczke 250 ml i przez noc wypija nieco polowe a po posilku rano dokańcza. Ale wydaje mi sie ze to kwestia ogrzewania. Gdzie momentami wilgotnosc w pokoju spada poniżej 20%.

Hm to dosyć dużo. Moja Wilczka pije mniej więcej tyle samo a ona ma nerki chore. Dobrze by było zrobić jej morfologię, takie jest przynajmniej moje zdanie, lepiej dmuchać na zimno.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lut 20, 2010 15:22 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Moja pije też jakoś tak (może odrobinkę mniej) a nerkowe wyniki ma idealne. :roll: Ale morfologie (profil nerkowy) nie zaszkodzi zrobić. Ale pewnie Silver miała już.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 20, 2010 15:49 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Szukamy domku dla wspaniałych kotek :ok: :ok: :ok:

Deadline 21 marca, czyli mam nadzieję, że w topieniu Marzanny Silver i Grey będą mogły uczestniczyć już ze swoimi własnymi Dużymi :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

[poprzednia][następna]