Ale można by podmienić niektóre fotki, żeby było widać obecny stan Jej Kociości. Nie wklejam, tylko podrzucam strony z naszego wątku na których są zdjęcia z ostatniego czasu:
viewtopic.php?f=1&t=102172&start=765
viewtopic.php?f=1&t=102172&start=780

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:FELA - ok 7 lat - Bielsko Biała - "szukałam dobrej duszy na mroźnej ulicy, mam dom ale szukam tego DOMU NA ZAWSZE..." - kontakt Jola_K e-mail planetakota@interia.pl
Amber - seniorka - Beskid Żywiecki - "ludzie mówią, że jestem piękna bo taka kolorowa, a ja jestem trochę chora, może ktoś mnie pokocha, żebym miała dla kogo wyzdrowieć?" - kontakt - Jola_K
viewtopic.php?f=1&t=107231
grazyna mizera pisze:Byłam z kicią u weta.Jak zwykle informacje telefoniczne od rodziny mijają się z prawdą. Koteczka jest przede wszystkim starsza, wiek szacowany na 8-10 lat.Najgorsze to olbrzymia przepuklina, do operacji.Kicia Pusia była wzięta ze schroniska , ma przycięte(prawe?)uszko. Z pewnością ma za sobą co najmniej 3 letni pobyt w schronie.Kicia miała pobraną krew do badań.O dziwo mimo stresu zjadła już trochę mokrej karmy.Z uwagi na przepuklinę tylko mokrą jeść powinna.Przyjechała ze swoim legowiskiem , drapaczkiem , zabawkami, miseczkami, resztą suchej karmy Royal canin i żwirkiem. Jest łagodna , nie syczy, bardzo kontaktowa, lubi być głaskana. Powodem dla którego oddana została są wyjazdy spadkobierców.... Oczywiście my nie wyjeżdżamy......Ach, szkoda słów!
dagmara-olga pisze:GALANTERIA - 8-10- lat - okolice Trójmiasta - "Dama z klasą, dama z charakterem...dom poszukiwany..." - kontakt Poker71e-mail k_z@o2.pl UWAGA - DT POSZUKIWANY!!!
viewtopic.php?f=13&t=103434
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości