Mruczeńka1981 pisze:W niedzielę jadę do Opola. Na razie nic dla nich nie mam...Bardzo nam pomogli swego czasu, czy się zrewanżujemy??
ja niestety oddałam już ostatnio 2 duże torby

ale popytam jeszcze w pracy może koleżanki coś mają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:W niedzielę jadę do Opola. Na razie nic dla nich nie mam...Bardzo nam pomogli swego czasu, czy się zrewanżujemy??
dagmara-olga pisze:zapytałam rodziców, dam znać. mogę małypieniążek podrzucić na konto Mruczeńki?
Kruszyna pisze:Co się dzieje z tą biało-czarną kotką z pierwszego pokoju w kwarantannie? Z tą, która miała niedowład tylnych łapek?
I nie wiem, czy przeoczyłam, czy gdzieś się schowała ta biało-bura kotka, która miała jechać do Niemiec - ta, która ponoć nie dogadywała się z innymi kotami na dużym wybiegu![]()
Kotusie czekają na domy![]()
![]()
JaEwka pisze:A ja się przeszłam właśnie do lumpka obok siebie i kupiłam kocyki polarowe za 2,50 szt(a wyglądają jak nowe
) wieczorem je tylko do pralki wrzucę
Jak podjadę Kici oddać transporterek to wezmę je ze sobą.
JaEwka pisze:A ja się przeszłam właśnie do lumpka obok siebie i kupiłam kocyki polarowe za 2,50 szt(a wyglądają jak nowe
już dziękujęKicia_ pisze:JaEwka pisze:A ja się przeszłam właśnie do lumpka obok siebie i kupiłam kocyki polarowe za 2,50 szt(a wyglądają jak nowe
No i fajnie
siriwan pisze:Banerek:
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://u.nu/4h494][img]http://img521.imageshack.us/img521/4467/52460127.gif[/img][/url]
estela pisze:mam 1,5 kg karmy suchej i około 5-6 puszek po 400g ,może i kocyk
Komu mogłabym to przekazać?
mieszkam Zaporoska/Gajowicka koło "małego ronda"
Kruszyna pisze:Kruszyna pisze:Barak
1133 - 10-letnia kotka oddana, bo dziecko nagle dostało alergii...
1134 - kotka
1046 i 1045 - 8-miesięczna kotka i 6-letnia kotka (ponoć kotna)
Kotka z interwencji
778 - 7-miesięczna czarna kotka, 866 - 8-miesięczny bury kocurek i 8-miesięczna czarno-biała kotka
Buro-biała kotka
NN
1136 kocurek
1049 - 2-letni kocurek
1119, 1120, 1121 - koteczki z działek
Kocurek i NN
1076 - 2-letni Pudding i 1075 1,5-roczna Trolina - kotki oddane przez właścicieli, wspaniałe, domowe
1126 - NN z interwencji
NN![]()
1104 - 10-lentni kocur, bardzo źle wygląda, chudziutki, brzydka sierść
839 - rudy kocur z plamką na oku
WSPANIAŁE KOTY CZEKAJĄ NA DOMY! NIE POZWÓL IM ZOSTAĆ NA ŚWIĘTA W SCHRONISKU!
czy ktoś zrozumie że nam chodzi tylko i wyłącznie o dobro kotówMruczeńka1981 pisze:Z tego, co wiemy skarga została przeczytana wybiórczo. Chodziło kierowniczce o to, żeby pokazać, jak wolontariusze nienawidzą schronu i personelu. Jest to fałszowanie rzecywistości, ponieważ skargi są zwrócone przeciw kierowniczce i konowałom. Teraz pracownicy zwrócili się przeciw nam. Niestety skarga na razie nic nie zmieniła. Wręcz przeciwnie. Mimo wielu pustych klatek w baraku, na tyły zostały przeniesione kolejne koty. Stała liczba kotów, których nikt nie widzi i nie adoptuje, gwarantuje stały dochód co miesiąc. A p Dobrowolska ma mniej sprzątania w baraku.
Mruczeńka1981 pisze:Za tydzień w niedzielę 20.12. jadę do Opola, dlatego chciałam zorganizować zbiórkę świąteczną dla FAN. Ala wielokrotnie bardzo nam pomogła, ostatnio było tam ciężko, więc karma, koce itp. mile widziane.Można zostawiać u Kici lub u mnie, ponieważ ja jestem w domu prawie cały czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 71 gości