Opole * Nerkowe koty- [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 01, 2010 6:39 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

bardzo dziękuję za pomoc,
dziś o godz. 4.55 odszedł Misio-Patysio
odszedł nam na rękach
nie wiem kiedy będę
nie zdążyłam wrócić na wieś
nie mam cmentarza

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pon lut 01, 2010 6:46 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

(*) Mały Misiu, czuwaj nad Trójką i Waszą Dużą
JM Qua (*)

JOANNAM

Od: Pon lis 24, 2008 14:54

Post » Pon lut 01, 2010 7:39 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

[*]bardzo mi przykro z powodu Misia.Trzymaj się Prążek

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Pon lut 01, 2010 8:02 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

kruche takie ....ale takie kochane... [*]
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 01, 2010 10:00 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Bardzo współczuję :(
Ale nie wiem, czy dobrze rozumiem, że ten eprex nadal jest potrzebny pozostałym kotom? Wysyłać?
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pon lut 01, 2010 10:13 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Misiu [*]

Coś ostatnio dużo kotów odchodzi w jednym czasie.Strasznie to smutne. :cry:

Ten eprex miał być dla Misia, nie wiem czy pozostałym kotom też będzie potrzebny.Poczekajmy na prążek.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon lut 01, 2010 14:02 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Bardzo mi przykro :cry:
Dla Misia [']
Śpij spokojnie, Kochanie!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 01, 2010 15:13 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Bardzo mi przykro ['] :cry:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Wto lut 02, 2010 2:33 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

cały czas śpię, to jedyny lek
ale życie jest brutalne i pewnych spotkań z klientami sie nie dało przełożyć...

czy Eprex bedzie mi potrzebny, chyba tak, na przyszłość dla tych trzech pozostałych, ale na razie nigdzie nie dojdę i tak straszę swoim wyglądem...

Wania, prosze poczekaj, nie oddawaj eprexu, niech troche czasu upłynie, zebym to wszystko poskładała

najgorsze, że ciągle zdaje mi się, że jest, wchodzę do jego pokoju, do którego Kacper się dziś włamał, zanim światło się zapalało, on już wstawał na przywitanie jeżeli wrócił ze spacerów, było hop z kartonu na którym lubił spać,
dziś tego nie było, cisza straszna, tak jakby ze spaceru nie wrócił...
poznaliśmy się juz dawno przyszedł pojeść do piwnicy, nie spoufalał się, trzymał z boku, poznawałam zawsze wszystkie kociaki, nawet po ciemku rozpoznawałam ten jego dziwnie zakrzywiony na końcu ogonek, potem jak się odkarmił i miał piękne futrko ten jego piękny krawacik świecił jak latarka w ciemności...
taka przyjaźń i miłość nastąpiła parę dobrych miesięcy później, przyszedł jak zwykle do piwnicy jeść, akurat światło było nie zgaszone, zaczęłam podglądać przez dziurkę i zobaczyłam że się dziwnie liże że robi przerwy w jedzeniu, że wygląda jakby miał gołe ciałko, zaróżowione mocno, to był początek marca! zimno, że aż, szyka decyzja o zatkaniu otworów wejściowych, i łapanka...
po kwadransie negocjacji dał się pogłaskać,
dostał swój pokój, to był straszny świerzbowiec skórny...
to był czyjśc pewnie kociak, w jakiś sposób zaadoptował sie do ulicy...
stawał słupka do głaskania, jak rękę wystawiałam, nauczył się wchodzić do pokoju na parterze przez okno
jak coś potrzebował to zawsze wołał, był bardzo pewny siebie, stąd imię MISO, czyli niedźwiedzi charakter
wielki kocurek, największy jakie miałam, i sprytny jak wąż...
pięknie zakładał łapkę na łapkę jak leżał...
to był piękny kocur, miał piękne futerko, nawet jak umierał...
dziękuję Wam...

Prążek

Post » Wto lut 02, 2010 8:04 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Dzień dobry.
Wiem jak to boli ,wiem jak to jest.:(

A jak się mają pozostałe koty?

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Wto lut 02, 2010 9:27 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Eh, życie...Tak szybko odchodzą Ci, których kochamy. :(

Jak pozostałe koty, stabilne?

violavi

Post » Wto lut 02, 2010 20:06 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

:kotek:

violavi

Post » Wto lut 02, 2010 20:44 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

Bardzo mi przykro, że Misio ['] odszedł :cry:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro lut 03, 2010 3:12 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

to był naprawdę mądry kocur, pewnie przez życie na wolności,
dużo rozmawiał,
jak sie włamał do sąsiadki, położył się w fotelu, jak przyszła to nawet głowy nie podniósł, taki był pewny siebie, on miał na moje oko około 7-8 lat, straszne jak patrzę na Maćka to mi się serce ściska, że życie takie niesprawiedliwe, że Misiorek umarł wcześniej...
właził po drzewie, żeby wejść do budynku do pokoju na 1 piętrze, potem siedział na parapecie i wołał, żeby mu okno otworzyć, chociaż mógł na parterze spać, wczoraj szłam i usłyszałam jego głos... to Kacper zmienił na chwilę...
nie wiem co zrobić w taką zimę...
pamiętam jak czytałam tu na forum o pani doktor której zmarł kitek, tak chciała miec go przy sobie, że chciała skremować, nie mogła znaleźć, a kitek czekał...
Misiorek też czeka, podobno na wrocławskiej kremują...

Przyroda nie lubi próżni... dziś do piwnicy przyszedł inny kocurek, dwa dni temu był Amigo, chociaż mieszka gdzie indziej, zajrzał,
ten dzisiejszy był bez ogona, podobny był do Przebranego-Mruczasa(było ciemno na dworze), który poszedł do adopcji, nie był specjalnie głodny, mokrego nie ruszył... czyżby nowy, czy Przebrany wywalony...

Kacper strasznie czuje wiosnę, już go rozrywa, Maćka też ale mniej...

Prążek

Post » Śro lut 03, 2010 3:30 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS / WSPARCIE potrzebny EPREX

pozdrawiamy nad ranem
JM Qua (*)

JOANNAM

Od: Pon lis 24, 2008 14:54

[poprzednia][następna]