Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Serniczku, powiedz że żartujesz... Nie cierpię pająków, ale nawet pająka nie nazwałabym DODA. To tak jak córeczkę maleńką nazwać Brunhildą albo Penelopą. Takiej krzywdy się kotku nie robi!!
sawanka1 pisze:kinga w. pisze:Serniczku, powiedz że żartujesz... Nie cierpię pająków, ale nawet pająka nie nazwałabym DODA. To tak jak córeczkę maleńką nazwać Brunhildą albo Penelopą. Takiej krzywdy się kotku nie robi!!
no co ty , przeciez nie wszystkie Dody sa takie same , moja córeczka to Jagoda ale z racji tego że synuś jeszcze nie potrafi wymówić tak "trudnego" słowa woła na nią Doda
a Doda nasza to śliczny kwiatuszek
Ruach pisze:Avian pisze:O, widzę, że mój Rychu jest chrzestnym kolejnych forumowych persiaków
Dobrze im to wróży na przyszłość
nie, nie Twój Rychu:(
ten Rychu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=48 ... t=#4815789
dzisiaj mijają 2 tygodnie, jak Rysia nie ma z nami![]()
![]()
,
pod krzakiem rózy, wśród drzew pięknych, tam teraz jest
sawanka1 pisze:kinga w. pisze:Serniczku, powiedz że żartujesz... Nie cierpię pająków, ale nawet pająka nie nazwałabym DODA. To tak jak córeczkę maleńką nazwać Brunhildą albo Penelopą. Takiej krzywdy się kotku nie robi!!
kinga no co Ty , przeciez nie wszystkie Dody są takie same , moja córeczka to Jagoda ale z racji tego że synuś jeszcze nie potrafi wymówić tak "trudnego" słowa woła na nią Doda
a Doda nasza to śliczny kwiatuszek
Serniczek pisze:ja też nie....ale dla kocinki imię mogłoby być...Jak nie chcecie to nie.....![]()
Serniczek pisze:ja też nie....ale dla kocinki imię mogłoby być...Jak nie chcecie to nie.....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 480 gości