ha ,niechcacy pominelam epizod jak policjant poprosil mnie o dowod osobisty a ja wciskalam mu do reki karte do bankomatu czym chyba juz ostatecznie pograzylam sie w oczch organow scigania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NOT pisze:sebriel pisze:Melduje się w II cz. Wątku szczecinskiegonadal nie mam stałego neta i dorywam się do niego okazyjnie
[rzypominam reddie że obiecała mi tozowy bannerek D: i czy ktoś ma na sprzedaż tanio drapak dla kota? z chęcią kupię, jak również legowiska dla futrzatych, moga być nawet zniszczone
Sprzedam okazyjnie za 1 puszkę kociej karmy duży drapak. Wymaga doczyszczenia, bo był nieco używany. Nie wyglada na zniszczony. W kolorze chabrowym w ciapki. Odbiór na Głębokim bądź w TOZ-ie.
sebriel pisze:NOT pisze:sebriel pisze:Melduje się w II cz. Wątku szczecinskiegonadal nie mam stałego neta i dorywam się do niego okazyjnie
[rzypominam reddie że obiecała mi tozowy bannerek D: i czy ktoś ma na sprzedaż tanio drapak dla kota? z chęcią kupię, jak również legowiska dla futrzatych, moga być nawet zniszczone
Sprzedam okazyjnie za 1 puszkę kociej karmy duży drapak. Wymaga doczyszczenia, bo był nieco używany. Nie wyglada na zniszczony. W kolorze chabrowym w ciapki. Odbiór na Głębokim bądź w TOZ-ie.
Chyba będzie lepiej mi za Głębokim bo to moje okolice![]()
A za drapak mogę dać i 10 puszek i suche dorzucić
![]()
kya pisze:Wykastrowany kocur darl ryja pol nocy .Chyba jeszcze nie zauwazyl ,ze stracil jajka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sillka i 119 gości