Gizmo po kastracji ... wnętr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 14:39 Re: Gizmo i Kalina ... problemy z Kalina ..czyżby ten wiek??

Do konca roku napewno ja ciachne :ok:
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Czw lis 19, 2009 11:30 Re: Gizmo i Kalina ... Kocham Cie Gizmoo :)

To już prawie 4 mc jak Gizmo zawitał w moim życiu.Taka mała znajdka z kosza na śmieci a tyle radości.
Lepszego kota nigdy nie spotkałam no może poza Witoldem.
Uwielbiam jego wielkie oczy i chudawe ciałko,widać jak sobie pomaluśku rośnie.
Taki mały krasnalek z niego :1luvu:
Śpi ze mną w łózku ,kąpie sie w wannie ( tak siedzi mi na nogach i moczy łapki w wodzie)albo siedzi mi na plecach jak chce umyć zęby.
Patrzcie jak on rośnie i te jego sarnie oczka 8O
Niby to ten gupkowaty wiek a on sie dalej potrafi grzecznie zachowywać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Czw lis 19, 2009 22:47 Re: Gizmo i Kalina ... Kocham Cie Gizmoo :)

:1luvu: Love is in the air :1luvu:

Ps. I wcale się nie dziwię...

Myszi

Od: Śro lis 02, 2005 12:19

Post » Wto lis 24, 2009 13:11 Re: Gizmo i Kalina ... Kocham Cie Gizmoo :)

Gizmo jest chory lezy zawinięty w kocyk jest cały nastroszony i śpi.Niewiem co sie stało kilka dnia temu był jakiś taki dziwny ale dziś niewiem co sie dzieje.

Czekam do 15 bo moj wet otwiera gabinet wtedy ... teraz ma przerwe od 13:/
Kotek ma normalny apetyt(mial godz temu) ale nie chce zeby go ruszac po brzuchu a jak mam go na rekach to tak siedzi i sie nie rusza praktycznie.Brzusio ma niby normalny ale ostatnio ktorys kot zrobil kupe z krwia.Niewiedzialam ktory teraz myśle że to jego . Oczy czyste bez wycieku uszy tak samo.Dupka czysta .Co mu sie stalo ??? POMOCY

Ja zaraz zjade na zawał jak mu sie cos stanie.Do tego nie mam auta bo matka pojechala bd musiala z buta z nim leciec albo busem Jakos go owine ciepło :(

wercia

Post » Wto lis 24, 2009 14:35 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Co to jest ?

Wstał ogrzał sie pod tym kocem.Uffff jeszcze 30 min i jedziemy.

wercia

Post » Wto lis 24, 2009 16:21 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Śpimy w kocyku.

Byliśmy.
Niewiemy co jest bo ani nie kaszle ,nie smarka ,nie wymiotował ,kupa w normie i sika tez normalnie,apetyt jako tako ma ale jest apatyczny i ciagle śp.
Miał lekko podwyzszona temperature.Kotek dostał 2 zastrzyki (jedno przezroczyste drugie jakies brązowe)czegos tam jutro zapytam i odrobaczyliśmy go bo może robaki.
40 zł nie moje ....ale nie placiłam dziś bo niemam ...musza poczekac niestety
Wziełam go w kocyku i był bardzo dzielny siedział jak małe dziecko.Teraz zjadł cała miske jedzonka i śpi.Dalej ma taka zjeżoną sierść widać ze jest chory i do tego takie szklane oczy i sie nie rusza ... ehhh jutro z rana do kontroli mam nadzieje ze to jakies male zawianko grypowe albo robaki i jutro juz bedzie biagał po całym domu.

Jak on wygląda Moj malutki :( Tak siedział to go trzymam w kocu ciagle
Obrazek
Obrazek

Moze robale Kalina tydzien temu wyrzygała glizde ale miałam tabletki i jej dałam polowe i przeszło.Niewiem skąd one to biorą jak nie wychodzą chyba pies na nogach przynosi ten cały syf :evil:

wercia

Post » Wto lis 24, 2009 20:57 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Śpimy w kocyku.

Nic nie potrafię doradzić :(

Trzymajcie się Obrazek

Myszi

Post » Wto lis 24, 2009 21:29 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Śpimy w kocyku.

Niewiem zas zjadł dosłownie zabieral pazurami z reki jedzenie a teraz zas sie przygasił i śpi w kuchni na stołku.Nie chce zeby go dotykać.
Nie mam pojęcia co to za cholerstwo sie do nas przyplątało :(

wercia

Post » Wto lis 24, 2009 22:50 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Śpimy w kocyku.

Przepraszam, nie przeszłam przez cały wątek, ale czy Gizmo był szczepiony?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro lis 25, 2009 12:29 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Śpimy w kocyku.

Jest dobrze na kontrole pojdziemy jutro bo niewiem czy zastrzyki dzialaja dalej czy serio mu sie poprawiło.Łasił sie i nawet dzisiaj ukradł gotowaną kiełbase i ją zjadł.
Mial szczepienie.
Myslalam ze moze sie potłukł że może coś na niego spadło.Ze taki obolały był.Tylko niewiem czemu on tak stracił na wadze :(

Ja mam pytanie czy robic badanie krwi i siku ?? Czy on przed pobieraniem krwi ma byc naczczo??

wercia

Post » Śro lis 25, 2009 13:10 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Śpimy w kocyku.

Właśnie czytałam kocie ABC i wpadłam na tekst o robalach.Przypomniałam sobie że mój kot kaszlał ostatnio tak chwile i zaraz mu przechodziło.Wczoraj kaszlał Patryk i ta nowa Kicia.Tak dziwnie sie wyginają i charczały doslownie chwile.
Cholera ja mam chyba zarobaczone koty.Całą 6 i nie daj boże psa.W kupach nic nie widać ale ten mały ciagle coś je a jest chudy.

wercia

Post » Czw lis 26, 2009 10:24 Re: Gizmo jest chory POMOCY !!! Chyba zarobaczenie calej 6 :/

Wszystko wporządku :) ufff to byly tylko robale juz jest zdrowy.

Wczoraj podrzucili mi szczura na tydzień.Przy 6 kotach po prostu SUPER.Teraz koty próbują sie dostać do pokoju gdzie delikwent przebywa.Żebym już miała mało roboty to jeszcze takiego potworka mi dali..OOOH GOOD

wercia

Post » Czw lis 26, 2009 11:42 Re: Gizmo-sytuacja opanowana PLUS rezydent szczur.. ojejuuuuu

Wlasnie mialam pytac o Gizma i jego lokatorów, ale widze ze jest lepiej!

Za to Tobie lokatorow przybylo :mrgreen: - badz dzielna, niech moc bedzie z Wami :ok:

Myszi

Post » Czw lis 26, 2009 13:47 Re: Gizmo-sytuacja opanowana PLUS rezydent szczur.. ojejuuuuu

Kotki super. Apetyt dupisuje wszystkim,nawet mają chrapke na Murene (szczurek)hihi
Przemeblowaliśmy sobie pokój żeby bylo wiecej miejsca na kotuchy.Narazie mamy szóstke ,nowa Kicia nie zamierza nas opuszczać haha i małe przeróbki były potrzebne.W zamieszaniu zapomniałam że nie mamy żwirku no nic do soboty musimy być tylko na papierze toaletowym 8O

wercia

Post » Czw lis 26, 2009 18:11 Re: Gizmo-sytuacja opanowana PLUS rezydent szczur.. ojejuuuuu

wercia pisze:Kotki super. Apetyt dupisuje wszystkim,nawet mają chrapke na Murene (szczurek)hihi
Przemeblowaliśmy sobie pokój żeby bylo wiecej miejsca na kotuchy.Narazie mamy szóstke ,nowa Kicia nie zamierza nas opuszczać haha i małe przeróbki były potrzebne.W zamieszaniu zapomniałam że nie mamy żwirku no nic do soboty musimy być tylko na papierze toaletowym 8O

8O Ale kto na papierze? Koty? 8O

Czy szczurek? 8)

Myszi

[poprzednia][następna]