Zazdroszczę

I trzymam kciuki za wszystkie kociaczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miodalik pisze:Chyba ogloszenie Witch jest idealne - bo wlasnie doatalam emaila z pytaniem o nia... oby tylko nie zapeszyc
Miodalik pisze:Mam wiesci z DS moich maluchow - podobno sa slodkie, cudowne i rozrabiaja
Miodalik pisze:Az szkoda, ze konczy sie ten tydzien, byl wyczerpujacy ale bardzo dobry dla moich tymczaskow bo rowniez WITCH I OFELIA znalazly swoje DS !![]()
![]()
![]()
![]()
Wprawdzie koniecznosc wizyt przedadopcyjnych, a potem dowozenie kotek pozbawiaja mnie tych nedznych resztek wolnego czasu, ktore jeszcze mialam - ale jesli trafi sie na dobry DS, to naprawde wartoGorzej kiedy wizyty sa na darmo...
Reasumujac obecnie sposrod kocich dzieci do adpocji mam w DT tylko chlopakowdwa czarulki - Bruca i Arniego oraz dwa buro/biale - Otella i Romeo. Jest oczywiscie jeszcze Czikita (mala czarna) oraz Muti (mama buraskow) ale one potrzebuja jeszcze leczenia i socjalizacji...
Wszystkie osoby, ktore mi pomagaly umieszczajac ogloszenia na roznych portalach prosze o usuniecie z nich Rokiego, Angel, Witch oraz OfeliiJesli mozecie odswiezyc ogloszenia pozostalych maluchow lub umiescic je na jakis dodatkowych portalach, bede wdzieczna...
![]()
Nowe foty beda wieczorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Zeeni i 43 gości