Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-szukamy domków :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 20, 2009 11:37

Pięknie Ci idę te adopcje...
Zazdroszczę :D
I trzymam kciuki za wszystkie kociaczki :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw sie 20, 2009 11:59

Miodalik pisze:Chyba ogloszenie Witch jest idealne - bo wlasnie doatalam emaila z pytaniem o nia... oby tylko nie zapeszyc :)

No to mocno trzymam kciuki :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw sie 20, 2009 22:45

I HOP do góry :ok:

Agness78

Post » Pt sie 21, 2009 18:51

Mam wiesci z DS moich maluchow - podobno sa slodkie, cudowne i rozrabiaja 8)

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pt sie 21, 2009 20:44

Miodalik pisze:Mam wiesci z DS moich maluchow - podobno sa slodkie, cudowne i rozrabiaja 8)

I tak trzymać :ok: :dance2:

Agness78

Post » Sob sie 22, 2009 13:51

Az szkoda, ze konczy sie ten tydzien, byl wyczerpujacy ale bardzo dobry dla moich tymczaskow bo rowniez WITCH I OFELIA znalazly swoje DS ! :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Wprawdzie koniecznosc wizyt przedadopcyjnych, a potem dowozenie kotek pozbawiaja mnie tych nedznych resztek wolnego czasu, ktore jeszcze mialam - ale jesli trafi sie na dobry DS, to naprawde warto 8) Gorzej kiedy wizyty sa na darmo...

Reasumujac obecnie sposrod kocich dzieci do adpocji mam w DT tylko chlopakow :) dwa czarulki - Bruca i Arniego oraz dwa buro/biale - Otella i Romeo. Jest oczywiscie jeszcze Czikita (mala czarna) oraz Muti (mama buraskow) ale one potrzebuja jeszcze leczenia i socjalizacji...

Wszystkie osoby, ktore mi pomagaly umieszczajac ogloszenia na roznych portalach prosze o usuniecie z nich Rokiego, Angel, Witch oraz Ofelii :) Jesli mozecie odswiezyc ogloszenia pozostalych maluchow lub umiescic je na jakis dodatkowych portalach, bede wdzieczna... :1luvu:
Nowe foty beda wieczorem 8)

Miodalik

Post » Sob sie 22, 2009 17:15

Miodalik pisze:Az szkoda, ze konczy sie ten tydzien, byl wyczerpujacy ale bardzo dobry dla moich tymczaskow bo rowniez WITCH I OFELIA znalazly swoje DS ! :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Wprawdzie koniecznosc wizyt przedadopcyjnych, a potem dowozenie kotek pozbawiaja mnie tych nedznych resztek wolnego czasu, ktore jeszcze mialam - ale jesli trafi sie na dobry DS, to naprawde warto 8) Gorzej kiedy wizyty sa na darmo...

Reasumujac obecnie sposrod kocich dzieci do adpocji mam w DT tylko chlopakow :) dwa czarulki - Bruca i Arniego oraz dwa buro/biale - Otella i Romeo. Jest oczywiscie jeszcze Czikita (mala czarna) oraz Muti (mama buraskow) ale one potrzebuja jeszcze leczenia i socjalizacji...

Wszystkie osoby, ktore mi pomagaly umieszczajac ogloszenia na roznych portalach prosze o usuniecie z nich Rokiego, Angel, Witch oraz Ofelii :) Jesli mozecie odswiezyc ogloszenia pozostalych maluchow lub umiescic je na jakis dodatkowych portalach, bede wdzieczna... :1luvu:
Nowe foty beda wieczorem 8)

Bardzo się cieszę :D :dance2:
Prosimy o nowe foty, jutro albo późnym wieczorem zaktualizuję ogłoszenia. Oby DS jak najszybciej się znalazły :ok:

Agness78

Post » Nie sie 23, 2009 15:10

Sluchajcie - umowilam sterylke dla Muti (mamy 3-ki kociakow). Wlasciwie przestala juz karmic, maluchy jedza same: i mokre i suche.
Myslicie, ze je charakterek troche zlagodnieje po zabiegu?? Przestanie syczec na wszystkich i skakac na okna ?

Miodalik

Post » Nie sie 23, 2009 17:23

Moze troszeczkę, ale na za dużo to bym nie liczyła ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie sie 23, 2009 18:19

Też obawiam się, że wielkich zmian nie należy się spodziewać.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon sie 24, 2009 8:27

Cieszę się z Twoich adopcji :D.

Jeśli chodzi o Muti, to moze spróbuj wykroić w dbniu sterylki trochę czasu dla niej (nie pytaj, z czego masz ten czas wykroić, nie wiem) i z taką zaspaną po narkocie poleżeć spokojnie z książką ... Moze trochę przełamie nieufność..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sie 24, 2009 11:57

Wlasciwie to moglabym sie przeniesc spac do lazienki...do Muti, jak bedzie po strylce... i tak zwykle jestem tak zmeczona, ze pewnie zasne gdziekolwiek... tylko czy takie "przytulanie" cos da?
Z drugiej strony - podobno spanie razem zbliza :twisted: :)

Miodalik

Post » Wto sie 25, 2009 7:18

I HOP :!:

Agness78

Post » Wto sie 25, 2009 8:58

Kocia mama juz w lecznicy - dzis dzien sterylki... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK. No i sprobuje ja intesywniej pooswajac, jak juz ja troche odkarmilam i podleczylam, to widac, ze to naprawde ladna kicia... szkoda by mi ja bylo wypuszczac, zwlaszcza jak juz spedzila ponad 3 tyg w mojej lazience :roll:

Miodalik

Post » Wto sie 25, 2009 9:22

MAM OLBRZYMIA PROSBE - adopcje moich wroclawskich tymczaskow ida niezle, ale w zwiazku z wrzesniem moze mogloby cos przyspieszyc? Zaczyna mi sie robic bardzo trudna sytuacja rodzinna - moja mama ma powazne klopoty ze zdrowiem, od jutra najprawdopodobniej zacznie chemioterapie... Lekarze uprzedzaja, ze bedzie wtedy sie zle czula i nie moze byc sama - wiec bede bardzo czesto bywac u niej i pewnie czasami sypiac. Chcialabym zeby kociaki jak najszybciej znalazly domki, bo coraz trudniej bedzie mi sie nimi zajmowac...
Pamietam, ze zrobilyscie ogloszenia dla Witch i Angel w roznych serwisach:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2073593 ... szych.html
http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Witch-An ... do-adopcji),22344
http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty ... Z146807330
http://www.morusek.pl/ogloszenie/4610/P ... h-domkow-/
http://www.swistak.pl/a5177974,Cudowne- ... mkow-.html
i adopcje. miau.pl

Czy moglybyscie mi pomoc i tym razem? W szukaniu domkow dla Otello, Romeo, Arniego i Bruca ? Wiem, ze Agness zrobila Allegro - BARDZO DZIEKUJE, ale inne serwisy tez by sie przydaly

Miodalik

[poprzednia][następna]