Witam, właśnie zobaczyłam co się tam u Was wyrabia!
Dziewczyny, w tym tygodniu mam kontrolne badania kocich qp. Jeśli wyniki wykluczą isosporę mogę przyjąć 1-2. Ale wyniki będą najwcześniej wtorek-środa przyszłego tygodnia
Na razie, jeśli byłby transport mogę wspomóc dwojako:
1) dwie duże klatki królicze 2) kuwety 3) żwirek
oraz zrobić bazarki, aby zebrać fundusze na leki, karmę ....
Bardzo cieszę się, że nie zostałam sama w tym, wątku ...dziękuję. Tak, naprawdę, to potrzeb jest wiele. Marzeniem jest, żeby kotki dla których założyłam ten wątek, znalazły domy ... I proszę chociaż po jednym kotku Nadal, nieustannie szukamy domków....Pomóżcie
Już wkrótce będziemy starali się aby wszystkie kotki zostały pokastrowane. Została jednak masa maluchów które nie przetrwają kolejnych m-cy. Może znajdzie się jakas dobra dusza która przygarnie choć jedno kociątko? Wszystkie są piękne,ale nie mają szczęścia
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Mam nadzieję, że przez weekend uda się, porobić foooty, (to zależy od Kotek72), a ona w głębokim stresie.... Na dzień dzisiejszy umówiłam sterylki, na g. 19. Zaraz po pracy jedziemy z Kotek72, na łapankę. Trzymajcie kciuki, żeby udało się złapać obie kotki.... Już mam stresssss ......
Jest problem,aby porobić jakieś ładne zdjęcia... Kociaki nie chcą współpracować,ledwo zrobic krok w ich stronę to zwiewają gdzie pieprz rośnie Porobiłam jakies tam,ale niezbyt dobrej jakości. Ani jednej kotki nie udało się złapać,kolejna łapanka we środę.Musi się jakaś złapać bo mamy umówioną sterylkę. Zobaczę co uda się wstawić ze zdjęć...
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.