Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2009 9:08

Bungo pisze:
gauka1 pisze:
Bungo pisze:Słynna Borówa - Wredota - Koszmaria wlazła córce do torebki

Trza było przywieźć do Kra :P ;)

A co - bierzesz ją????

Ale off top.
:twisted:
Szukam jej domu.

Bungo pisze:Aha - a kotka sąsiada (moja była tymczaska) znalazła się wieczorem, zołza jedna.

:dance2: :dance2: :dance2: :dance2:
No! I przywiąż ją do nogi od stołu. Lola już ćwiczy :evil:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Nie lip 26, 2009 9:21

Podglądam wątek od wczoraj, kibicuję mocno :ok:
Jesteście genialne!

kaa7

Od: Śro cze 21, 2006 15:55

Post » Nie lip 26, 2009 9:26

Noc za nami :D Don Pedro zachował sie bardzo przyzwoicie bo oprócz sioo wyprodukował na moja grzeczną prośbę pięknego qpala. Nic w nim nie wypełzło no ale to za wcześnie prorokować czy nie ma wewnętrznych przyjaciół. Zewnętrznych nie ma czyli matka zapchlona nie była chyba że Bungo wyłapała wcześniej. Apetycik chłopak ma , przed chwilą wszamał 5ml potem dziecku się bekło no i jeszcze 3ml wsunął. Potem koła do góry i śpi.
Ja mam noc nie przespana bo co chwile zaglądałam do koszyczka czy oddycha. Przyzwyczaiłam się że Borówa mając katar furgoliła na nosie to było ją słychać że żyje.Zrobiłam foty ale na razie są w aparacie nie wiem dlaczego nie mogę ich zrzucić na kompa, muszę to rozgryźć albo poczekać na Juniora wż wróci coby zaradził.
A Don Pedro dzisiaj mrrrruczał po karmieniu. No i wreszcie mam kota na gumowym cycku w innym odcieniu niż czerń czy biel :lol: Zresztą moje rezydenty z wyjątkiem Czesława też takie.Zawsze to jakaś odmiana :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lip 26, 2009 9:33

majencja pisze:Noc za nami :D Don Pedro zachował sie bardzo przyzwoicie bo oprócz sioo wyprodukował na moja grzeczną prośbę pięknego qpala. Nic w nim nie wypełzło no ale to za wcześnie prorokować czy nie ma wewnętrznych przyjaciół. Zewnętrznych nie ma czyli matka zapchlona nie była chyba że Bungo wyłapała wcześniej. Apetycik chłopak ma , przed chwilą wszamał 5ml potem dziecku się bekło no i jeszcze 3ml wsunął. Potem koła do góry i śpi.
Ja mam noc nie przespana bo co chwile zaglądałam do koszyczka czy oddycha. Przyzwyczaiłam się że Borówa mając katar furgoliła na nosie to było ją słychać że żyje.Zrobiłam foty ale na razie są w aparacie nie wiem dlaczego nie mogę ich zrzucić na kompa, muszę to rozgryźć albo poczekać na Juniora wż wróci coby zaradził.
A Don Pedro dzisiaj mrrrruczał po karmieniu. No i wreszcie mam kota na gumowym cycku w innym odcieniu niż czerń czy biel :lol: Zresztą moje rezydenty z wyjątkiem Czesława też takie.Zawsze to jakaś odmiana :D

Takie małe umie mrrrruczeć?? 8O
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie lip 26, 2009 9:35

majencja, naprawdę Cię podziwiam. Takie kilkudniowe kocięta miałam w domu tylko jedną noc, pod telefonem wetkę, byłam zaopatrzona w szczegółowe instrukcje i po szybkim kursie opieki na tym drobiazgiem, ale przysięgam, że co 2 godziny budziłam się be zegarka i cały czas miałam pełne gacie ze strachu.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 26, 2009 9:45

Umie , umie pięknie mrruczy. Poprzednie też tak miały :D
Obrazek

majencja

Post » Nie lip 26, 2009 9:49

Aaale wieści!!!!
Odpukuję od razu w durny własny łeb, żeby nie zapeszyć, ale oby tak dalej (oczywiście z wyjątkiem Twojego niespania).

Zdjęcie Don Pedra mam w komórce, ale coś się w programie pozajączkowało i nie mogę go wrzucić w kompa. Popracuję nad tym. :twisted:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lip 26, 2009 9:51

Bungo pisze: Zdjęcie Don Pedra mam w komórce, ale coś się w programie pozajączkowało i nie mogę go wrzucić w kompa. Popracuję nad tym. :twisted:

Dawaj szybko! 8)

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 26, 2009 9:51

majencja pisze:Noc za nami :D Don Pedro zachował sie bardzo przyzwoicie bo oprócz sioo wyprodukował na moja grzeczną prośbę pięknego qpala. Nic w nim nie wypełzło no ale to za wcześnie prorokować czy nie ma wewnętrznych przyjaciół. Zewnętrznych nie ma czyli matka zapchlona nie była chyba że Bungo wyłapała wcześniej. Apetycik chłopak ma , przed chwilą wszamał 5ml potem dziecku się bekło no i jeszcze 3ml wsunął. Potem koła do góry i śpi.

Majencja - dzielna jesteś jak nie wiem co!

Marcelibu

Post » Nie lip 26, 2009 9:55

Eee tam dzielna, toż to jak z niemowlęciem, tyle że więcej pracy. Bo niemowlę samo się wyszczy i wykupka a tu trzeba wypracować urobki :D
Obrazek

majencja

Post » Nie lip 26, 2009 9:59

majencja pisze:Eee tam dzielna, toż to jak z niemowlęciem, tyle że więcej pracy. Bo niemowlę samo się wyszczy i wykupka a tu trzeba wypracować urobki :D

:D :ok:

Marcelibu

Post » Nie lip 26, 2009 10:50

Dziewczyny zaglądnijcie do wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97060&start=45
Ten mały nie przeżyje jak tak dalej będzie a chyba chłopak sobie nie radzi. Może macie pomysły. Wiem, że majencja jest ekspertem. Może coś doradzi laikowi.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Nie lip 26, 2009 11:10

Dopiero watek znalazłam, zapisuję się do klubu fanow Majencji - wielki szacun :lol:
Bungo dla ciebie też :lol:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie lip 26, 2009 11:19

Zgadza sie jestem gównianym ekspertem :ryk: :ryk: Stolec ci i jego produkcja to moja specjalność :ryk:
Obrazek

majencja

Post » Nie lip 26, 2009 11:42

Jak by można było takich ekspertów klonować...

Aha - mam do oddania ledwo napoczęte opakowanie Nan1. Można używac przez 3 tyg. od otwarcia, a otwarte wczoraj.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

[poprzednia][następna]