Znaleziony mały kot - wychowanie (ŻYRARDÓW) (juz jest ok ;)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 26, 2009 14:09

no to mi ulżyło, że sie załatwił :lol:

też mnie zastanawia co to TŻ :roll: ale jeszcze nie wpadłam na odpowiedź :oops:

kasia_wk1

Od: Pon cze 22, 2009 13:09

Post » Nie lip 26, 2009 14:13

kropkaXL pisze:
Kalisz06 pisze:btw może mi ktoś rozwinąć te skróty z forum DT i DS ? :P bo one się wszędzie pojawiaja, a ja nie wiem ocb xD

DT-to dom tymczasowy,a DS-dom stały-śmiało pyaj o wszystko-każdy kiedys zaczynał i nie wiedział-ja np nie potrafiłam zgadnąć co to jest TŻ-domyslałam się,że chodzi o męża,zone,partnera,partnerkę,ale co dokładnie znaczy skrót TŻ-nie mogłam dojść :lol:

Ja też. :lol: Jakoś doszłam że mi do tego pasuje Towarzysz(ka) Życia, ale wcale nie twierdzę że to musi być prawidłowa dedukcja. :lol:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie lip 26, 2009 14:16

Eeee-dedukcja jak najbardziej prawidłowa!!!
Tez po dłuuugim czasie do tego doszłam,ale co sie nagłowiłam :lol: :lol: :lol:
Kombinowałam:Towarzyszka Żona,ale Towarzysz Żon jakoś mi nie pasował,więc jakoś powoli doszłam!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lip 26, 2009 14:19

kropkaXL pisze:Eeee-dedukcja jak najbardziej prawidłowa!!!
Kombinowałam:Towarzyszka Żona,ale Towarzysz Żon jakoś mi nie pasował,więc jakoś powoli doszłam!

Mnie się podoba! Najpierw pomyślałam o równouprawnieniu a potem że... to w dopełniaczu i chyba już mi się mniej podoba. :oops:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie lip 26, 2009 19:32

Na Forum pełna euforia :dance: :dance2: mały kociak nareszcie sie załatwił :dance: :dance2: No i widzisz ile może byc radości z tak prozaicznej sprawy ( może prozaiczna ale jak ważna). Teraz już z górki :lol:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon lip 27, 2009 10:07

dobra... kolejne pytanie ^^ nie wiem czy to już czas na to dla kota (jakieś 2-2,5 tygodnia ma chyba), ale jak szybko i sprawnie nauczyć go pić samodzielnie z miski ? ^^

Kalisz06

Od: Nie lip 19, 2009 22:01

Post » Pon lip 27, 2009 13:11

Podstawiaj mu miseczkę pod nos. Pomaz troszke wargi zawartoscia miseczki i nie martw sie gdy w pierwszej kolejności zacznie gryźć brzeg miski zamiast zawartość. Moje maluchy dopiero w wieku 5 tygodni zaczynają poznawac smak czegoś innego niź mleko matki
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw lip 30, 2009 11:01

jak kot:> może masz jakies nowe zdjęcia? załatwia się regularnie? :wink:

kasia_wk1

Od: Pon cze 22, 2009 13:09

Post » Śro sie 05, 2009 19:42

witam po dlugiej przerwie :) niestety problemy z komputerem spowodowane pzrez kota xDDD bo sie bawił kablami z tyłu komputera i pogryzł kabel od zasilacza xD haha :D a kotek ma sie dobrze :P czy sie zalatwia regularnie to nie wiem bo siedzi na dworzu calymi dniami i sie bawi z psami moimi xD nadzwyczaj dobrze sie dogaduja :D nie wyamga juz tyle opieki wiec jest super :)

PS i juz pije samodzielnie :)

Kalisz06

Post » Śro sie 05, 2009 19:51

kropkaXL pisze:Eeee-dedukcja jak najbardziej prawidłowa!!!

biorac pod uwage hojnosc mojej milosci, najbardziej pasuje To Żydzisko
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto gru 08, 2009 16:38 Re: Znaleziony mały kot - wychowanie (ŻYRARDÓW)

WITAM ! ^^ po długiej przerwie ;> pamietacie mnie tu jeszcze ? :P niestety szkoła, matura w tym roku i takie tam ^^ ale postanowiłem was w koncu ponownie odwiedzic ;) Kicia ma się świetnie ^^ urosła duza ;D niestety mam zdjecia z wrzesnia ^^

http://img686.imageshack.us/i/kot5.jpg/
http://img269.imageshack.us/i/zdjcie005rn.jpg/
http://img248.imageshack.us/i/kot4.jpg/

postaram się nadrobić zaległości na dniach wrzucić jakieś jej nowe zdjęcia ;>

Kalisz06

Post » Wto gru 08, 2009 17:04 Re: Znaleziony mały kot - wychowanie (ŻYRARDÓW) (juz jest ok ;)

Fajnie kotek urósł ) Naprawde mozesz byc z siebie dumny.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto gru 08, 2009 17:23 Re: Znaleziony mały kot - wychowanie (ŻYRARDÓW) (juz jest ok ;)

mpogorzelski pisze:Fajnie kotek urósł ) Naprawde mozesz byc z siebie dumny.

jestem ! i to jak ;D w domu się śmieją bo jak dziecko swoje go traktuje ;D (w sumie to tak sie czuje jakby to było moje dziecię ^^ byłem przy pierwszych krokach, jak oczy otwierała, pierwsze minuty na dworzu ;D)

mieszkam na wsi i w sumie ona juz lata i biega wszedzie gdzie sie da ;P i kontroli nad nią nie mam xD rano dostanie jesc to zaraz gdzies ucieka ;P czesto mnie goni jak ide na przystanek i musze sie wracac do domu z kotem na rękach bo leci za mną xD i ktos musi go chwile przytrzymać ;D potem wracam ze szkoły, a kicia dopiero wieczorem wraca na jedzenie ;p ogólnie ciesze sie ze juz sie usamodzielniła ^^ (aha i kiedys pisalem ze zaprzyjaznila sie z psami, miala juz blizsze spotkanie z jednym i od tej pory nauczyła się, żeby z psami nie zadzierac ;D)

Kalisz06

Post » Wto gru 08, 2009 17:29 Re: Znaleziony mały kot - wychowanie (ŻYRARDÓW) (juz jest ok ;)

Piekna kicia z a Ciebie swietna Kocia 'Mama' :)
Pamietaj tylko prosze by ja wysterylizowac, w wieku okolo 6ciu miesiecy bo inaczej przyjdzie z brzuchem i kolejne kocie nieszczescia sie urodza a tak bedzie mogla latac gdzie bedzie chciala i bedzie spokoj :) !!! i bedziesz sie nia cieszyl dlugie lata
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto gru 08, 2009 17:33 Re: Znaleziony mały kot - wychowanie (ŻYRARDÓW) (juz jest ok ;)

kićke mam od lipca... to to... teraz jakos 6 miesiecy bedzie wypadac ^^" hmmm a gdzie sie taki zabieg przeprowadza i ile moze kosztowac ? własnie tego sie boje, że kiedys mi przyjdzie z brzuchem i sie zrobi problem ;P

Kalisz06

[poprzednia][następna]