Proszę o informację - kim się teraz opiekuję?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:WitamOd dawna wspieram CK, biorąc pod opiekę wirtualną kolejne koty. Ostatnia była Ninoczka, ale doczytałam że ma już domek.
Proszę o informację - kim się teraz opiekuję?
grrr... pisze:A ja mam takie pytanie: czy w jedną osobę też się da podać trzy zastrzyki pod rząd? Do tej pory robiliśmy to we dwoje - jedna osoba unieruchamia kota, druga robi. Jak to zrobić w pojedynkę? Jutro mnie to czeka i nie wiem, czy próbować, czy lepiej od razu jechać do lecznicy?
Mysza pisze:grrr... pisze:A ja mam takie pytanie: czy w jedną osobę też się da podać trzy zastrzyki pod rząd? Do tej pory robiliśmy to we dwoje - jedna osoba unieruchamia kota, druga robi. Jak to zrobić w pojedynkę? Jutro mnie to czeka i nie wiem, czy próbować, czy lepiej od razu jechać do lecznicy?
ja klękam na podłodze, kota wsadzam między łapy i zaklinowuję udami, lewą ręka łapię za kark, prawą robię zastrzyk
jak kot mniejszy to jeszcze bywa, że łapię za kark, kot wisi w powietrzu (no nie moze wierzgać) i w powietrzu robię pod skórę co to za nią trzymam.
Barbara Horz pisze:Jak fajnie wpada sie na juz gotowy nowy wątek![]()
bez44 bardzo jestem ciekawa Twojego pomysłu![]()
grrr szkoda, że z Kichotką nie wyszłoTrzymam kciuki za Zuzię
![]()
EwKo jakieś media pojawiaja się od czasu do czasu w azylu, lokalne oczywiścieTeż byśmy chciały mieć ładny wybieg dla kotów
Pilnie potrzebujemy coś zrobić z tym co mamy na razie
starchurka pisze:Zawsze możesz wybrać przecież kociaka, którego będziesz wspierać
Ja pozwolę sobie zareklamować Nikona - to dziwne, że tak wdzięczny kociak nie ma jeszcze opiekuna wirtualnego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 100 gości