Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik1976 pisze:Podnoszę
Nie sądziłam, że mój inauguracyjny post będzie na ten temat
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem motywów, obawiam się też co ktoś taki za parę lat będzie z ludźmi robił.
Nie analizujmy psychopatycznych zachowań - to nie to forum. Witajewik1976 pisze:Podnoszę
Nie sądziłam, że mój inauguracyjny post będzie na ten temat
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem motywów, obawiam się też co ktoś taki za parę lat będzie z ludźmi robił.
Według badań, przeprowadzonych przez FBI na 36 wielokrotnych mordercach, większość z nich była dziećmi pierworodnymi. W rodzinach połowy z nich, matka wychowywała syna samotnie od jego drugiego roku życia. W 70% rodzin nadużywano alkoholu, a w około 35% także narkotyków. Prawie wszyscy badani byli w dzieciństwie prześladowani fizycznie, psychicznie lub seksualnie. Wielokrotni mordercy jako dzieci znęcali się nad zwierzętami, przynajmniej 60% moczyło swoje łóżka nawet po ukończeniu dwunastego roku życia, a wielu podkładało ogień (np. Otis Toole podpalił dom sąsiada, a Carl Panzram poprawczak, w którym przebywał). Tylko 20% morderców posiadało stałą pracę.
ewar pisze:Wiem,co czujecie.To ohydne,co ktoś zrobił,MUSI ponieść karę,chociaż na pewno nie będzie surowa.Rozumiem jednak Pcimolki,on tylko napisał,że nie można oskarżać nikogo bez dowodów.Było już tak na forum nie raz,że trzeba było kogoś przepraszać.SPRAWCY muszą ponieść konsekwencje tego,co zrobili.Pcimolki tego nie zrobił,nie broni też zwyrodnialców,a wychodzi na to,że na razie obrywa za nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 487 gości