Moderator: Estraven
magoska_ pisze:mam szafke kuchenną wiszącą do kompletu z kombajnem elketrycznym tzn zlewozmywak połaczony z kuchenką elektryczną pod spodem szafka jak pod zlewozmywakiem i lodówka malutka (jak uda mi się odzyskać - jak nie to jest miejsce na szafkę - zaraz ruszam kontakty w sprawie pozyczonej lodówki.
kuchenka jest dwupalnikowa - służyła mi nieźle za panieńskich czasów.
do oddania.
do oddania też dwie pufy

Jana pisze:Świeczki (do podgrzewacza) też dla niej mam, dwie paczki. Powiem, że znalazłam w domu, a nam niepotrzebne, bo używamy zapachowych![]()
Boję się przynosić buty, bo to już takie mocno osobiste jest... Może następnym razem.
Marta Chrusciel pisze:Jana potrzebujesz pomocy w srode?
Jana pisze:Marta Chrusciel pisze:Jana potrzebujesz pomocy w srode?
Marta, będzie Piotr, ja i (chyba) Kasia_S. A Ty mieszkasz na drugim końcu Warszawy, jak byś dojechała o północy? Dzięki za chęci!
![]()
![]()
Marta Chrusciel pisze:Jana pisze:Marta Chrusciel pisze:Jana potrzebujesz pomocy w srode?
Marta, będzie Piotr, ja i (chyba) Kasia_S. A Ty mieszkasz na drugim końcu Warszawy, jak byś dojechała o północy? Dzięki za chęci!
![]()
![]()
Wiesz...Mialam miec nocleg, no ale skoro poradzicie sobie sami, bede musiala zatem spac w samotnosci
Kasia_S pisze:nastawiamy się na mamę kociaków.
ja będę, z talonem. Marta, chętnie cię przenocuję, ale chyba bez sensu w tyle osób tam iść.
jak się nie złapie to może spróbuję z tym kotem od siebie z piwnicyżeby nie marnować talonu i rezerwacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kitiuszka, puszatek i 143 gości