Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:takie słodkie maleństwo, oby się udało
Mruczeńka1981 pisze:Kicia_ pisze:217/09 4 letnia kotna kotka, rozwiązanie planowane na połowę maja. Gdyby ktoś szukał mamki, to od połowy maja będzie do wzięcia, bo kociąt na pewno jej nie zostawią.
nika28 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Kicia_ pisze:217/09 4 letnia kotna kotka, rozwiązanie planowane na połowę maja. Gdyby ktoś szukał mamki, to od połowy maja będzie do wzięcia, bo kociąt na pewno jej nie zostawią.
Co z tą kicią ?
Kicia_ pisze:To słodkie maleństwo siedzi właśnie u mnie w łazience. Mam nadzieję, że Gutek je wieczorem przejmie.
Co ciekawe, maluch wrócił do schroniska w środę. W środę przy mnie pani pytała o małego kotka i powiedziano jej, że nie ma żadnego. Jakie było moje zdziwienie, jak za 5 minut zobaczyłam małe nastroszone w klatce. No, ale była 15.50...
Dziś zadzwoniłam do schroniska o godzinie 14 zapytać, czy są jakieś małe kotki. Dostałam odpowiedź, że nie ma. Jakie było moje zdziwienie, jak przyszłam o 15, a kocinka dalej siedziała w klatce...
Kicia_ pisze:Małe czarne, bardzo przestraszone właśnie pojechało do Gutka dzięki uprzejmości Mruczeńki, która zgodziła się je odtransportować.
małe już na pewno zajechałoKicia_ pisze:Małe czarne, bardzo przestraszone właśnie pojechało do Gutka dzięki uprzejmości Mruczeńki, która zgodziła się je odtransportować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości