K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 25, 2009 11:16

Kot Antypatycznej ma porozwieszane ogłoszenia w okolicy.
Schronisko powiadomione.
Antypatyczna od 19 kwietnia przez ok. 7-8 dni nie będzie miała dostępu do netu.
Kociak ma nawet profil na naszej klasie.
http://nasza-klasa.pl/profile/25410891

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Sob kwi 25, 2009 11:42

milu pisze:Słuchajcie, jestem delikatnie mówiąc rozłożona z przeziębieniem i gorączką - stąd pytanie: czy ktoś może przejąć mój dzisiejszy dyżur na Wielopolu? Wiem, że Edyta ma jutro rano, więc jutro jako tako załatwione, ale z dniem dzisiejszym jest pewien problem...

spokojnie, Marek jest dzisiaj w pracy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob kwi 25, 2009 12:51

Tweety pisze:
milu pisze:Słuchajcie, jestem delikatnie mówiąc rozłożona z przeziębieniem i gorączką - stąd pytanie: czy ktoś może przejąć mój dzisiejszy dyżur na Wielopolu? Wiem, że Edyta ma jutro rano, więc jutro jako tako załatwione, ale z dniem dzisiejszym jest pewien problem...

spokojnie, Marek jest dzisiaj w pracy

Super, to się nie martwię... Uff

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob kwi 25, 2009 15:15

Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob kwi 25, 2009 15:43

anna09 pisze:Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani Marta (DT Pumy). Spotkała na ulicy Krzemionki Panią, która szuka swojego Persa (wypadł przez okno :? ). Kotek ma 8 miesięcy. Jest biały z rudymi znaczeniami na uszkach i pyszczku. Gdyby ktoś coś wiedział, proszony jest o zadzwonienie do P. Marzeny 782 887 576. Ogłoszenia już są rozwieszane i kot jest aktywnie szukany.

No tak, koty niestety nie umieją latać :(

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob kwi 25, 2009 17:48

ze schronu jeszcze nie było telefonu ale mamy już przez przypadek kolejnego podopiecznego: potrącony, bez oka, z połamaną noga lub miednicą, krew wypływa mu i z pyszczka i z oczu biało-rudy kocur, na razie dzika dzicz, nie wiadomo czy ze stresu czy sam z siebie :( Jest już w Krakvecie gdzie zawiozła go dobra dusza, która go znalazła leżącego na drodze. W poniedziałek będzie diagnozowany na "głupim jasiu", bo na razie nie ma szans na rtg czy cokolwiek. Fotki wkleję wieczorem jak do domu nadciągnie ktoś kto ma telefon z kablem do ściągnia zdjęć.
Widziałam się też z ogochą od Glusia czy raczej, jak się okazało, od Glusi. Zabrałam od niej z powrotem Beksę, której płci też nikt do końca nie jest pewien. Glusia podłapała jakąś wirusówkę, pojawiła się nadżerka na języczku więc nie chce jeść, śpi cały czas, eh z tymi ogonami :(
W Kłaju złapany kocurek, Lutra z Kinyą zrobiły polowanie, młody, rokujący na socjalizację, już siedzi na Wielopolu, w poniedziałek Chiron i może już ciachnięcie.
Holender, mamy 49 kotów pod opieką 8O tego chyba jeszcze nie grali

Tweety

Post » Sob kwi 25, 2009 17:52

mjs pisze:Nowe bazarki :)
Plażowy
Matowy
Torbowo-szalikowy

dziękuję :1luvu:

Tweety

Post » Sob kwi 25, 2009 18:24

ku pokrzepieniu; do godz.18:30 nie przywieziono dziś do azylu żadnych nowych kocich nabytków

pozdrawiamy sobotnio-popołudniowo-leniwie; Mamba, Otto, Koks i Tajga :lol:
Obrazek

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Sob kwi 25, 2009 19:16

Tunisia pisze:ku pokrzepieniu; do godz.18:30 nie przywieziono dziś do azylu żadnych nowych kocich nabytków

pozdrawiamy sobotnio-popołudniowo-leniwie; Mamba, Otto, Koks i Tajga :lol:
Obrazek

i oby tak pozostało

a to Rudy po wypadku, powieki będą musiały być zaszyte

Obrazek

Tweety

Post » Sob kwi 25, 2009 20:00

Ziucinek vel Dima się "dokocił" i to przez AFN, kielecki :p
To jest Inek, towarzysz zabaw
Obrazek

i poobiedniej sjesty
Obrazek

Tweety

Post » Sob kwi 25, 2009 20:03

Przepraszam, że zaśmiecam wątek naszych kotów (Tweety, mam nadzieję, że mi wybaczysz).

Od jakiegoś czasu pod naszą klatką (bo go tutaj dokarmiamy) jest pies. Dowiedziałam się, że pies należał do pijaczka mieszkającego niedaleko. Jego "Pan" umarł kilka miesięcy temu i piesek, który wcześniej też nie miał wzorcowej opieki, jest praktycznie zdany na siebie :( Nie wiadomo, gdzie i jak spędził zimę. Od jakiegoś czasu kręcił się po naszym osiedlu i kilka osób z mojej klatki zaczeło go dokarmiać i od tej pory praktycznie tutaj mieszka. Nikt nie chce lub nie może go przygarnąć, a nawet dać DT :(
Piesek może mieć 11-12 lat i przydałby mu się jakiś ciepły i kochający dom na emeryturę.

Skontaktowałam się z dziewczyną z dogomanii i obiecała założyć psiakowi watek. Ja jutro założę mu u nas na Zwierzyńcu. Ale może ktoś z Was zna kogoś, kto chciałby przygarnąć niedużego i starszego już psa?

Oto on:
Obrazek
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob kwi 25, 2009 20:03

Tweety pisze:Obrazek

o rany :) jakie slodziaki
ech
jak sobie pomysle kto moglby sie do niego tulic :(
ech.............
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob kwi 25, 2009 20:22

anna09 pisze:Przepraszam, że zaśmiecam wątek naszych kotów (Tweety, mam nadzieję, że mi wybaczysz).

Od jakiegoś czasu pod naszą klatką (bo go tutaj dokarmiamy) jest pies. Dowiedziałam się, że pies należał do pijaczka mieszkającego niedaleko. Jego "Pan" umarł kilka miesięcy temu i piesek, który wcześniej też nie miał wzorcowej opieki, jest praktycznie zdany na siebie :( Nie wiadomo, gdzie i jak spędził zimę. Od jakiegoś czasu kręcił się po naszym osiedlu i kilka osób z mojej klatki zaczeło go dokarmiać i od tej pory praktycznie tutaj mieszka. Nikt nie chce lub nie może go przygarnąć, a nawet dać DT :(
Piesek może mieć 11-12 lat i przydałby mu się jakiś ciepły i kochający dom na emeryturę.

Skontaktowałam się z dziewczyną z dogomanii i obiecała założyć psiakowi watek. Ja jutro założę mu u nas na Zwierzyńcu. Ale może ktoś z Was zna kogoś, kto chciałby przygarnąć niedużego i starszego już psa?

Oto on:
Obrazek

nie ma za co przepraszać, zwierzak w potrzebie przecież :(

BarbAnn, też żałuję, Kosma u Ani miałby jak w niebie i to jeszcze z Ziucinkiem. Inek też ma nie całkiem sprawną łapkę

Tweety

Post » Sob kwi 25, 2009 21:13

nowe allegro, gdyby ktoś chciał sobie dodać do podpisu albo jako opis gdzieś tam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=620619440

Tweety

Post » Nie kwi 26, 2009 7:08

Wielopole obsłużone kicie wygłaskane choć
niektóre fukają i syczą , nowy nabytek AFN
z lewej strony to przytulak pojadł mokrego
suchego nie .
Składam zamówienie na Wielopole
żwirku brak mokrego tylko dwie puszki ,suchego około 1kg
Drogie Panie wiem że dbacie o moją tężyznę fizyczną
ale worki nie wytrzymują i podczas wynoszenia lubią pęknąć
bardzo proszę nie wsypywać zbyt dużo . :lol: