Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:wkleję link do tego watku w klubie slepaczków, aby wiecej osób miało możność zajrzenia do tych wyjątkowych kotków
Filet i ślepinka są w mojej galerii na nk, reszte kotków takze tam zamieszczę , a nóż ktos sie zgłosi...
dla zarejestrowanych
http://nasza-klasa.pl/profile/18757875/ ... 63#thumb63
La.heureuse.chatte pisze:OK, mogę wziąc Kacpra!
1. czy ktoś moze mi pożyczyc kuwetę z łopatką?
2. czy muszę / nie mogę powiedziec w schronie, że biorę go tymczasowo?
3. schronisko jest do 17, tak? To wezmę go jutro rano, dziś już bym nie zdążyła.
La.heureuse.chatte pisze:OK, mogę wziąc Kacpra!
1. czy ktoś moze mi pożyczyc kuwetę z łopatką?
2. czy muszę / nie mogę powiedziec w schronie, że biorę go tymczasowo?
3. schronisko jest do 17, tak? To wezmę go jutro rano, dziś już bym nie zdążyła.
PcimOlki pisze:Kuwetkę mam bez łopatki.
Transporter oczywiście ci pożyczę.
La.heureuse.chatte pisze:PcimOlki pisze:Sprzęt podrzucę w drodze do roboty - czyli jakoś 9:30 a 11:00. Pasi?
O, super!
Kicia_ pisze:La.heureuse.chatte pisze:Ale za to mam pytania. Kacper mógłby u mnie byc 2-3 miesiące, co będzie, jeśli nie znajdzie sie dla niego dom stały w tym czasie?
Nie jest to problem. Mamy zawsze jedno awaryjne miejsce w DT dla takich przypadków. 2-3 miesiące to długi okres, powinien znaleźć dom w tym czasie, ale nie musisz się martwić, jeśli ten termin minie, nie będzie musiał wracać do schroniska.
Kicia_ pisze:La.heureuse.chatte pisze:Ja sama miałabym mu szukac ds i weryfikowac potencjalnych włascicieli czy ktoś mi pomoże? (nigdy tego nie robiłam)
W ogłoszeniach na pewno pomogą forumowiczki, wystarczy poprosić i na pewno ktoś zgodzi się porobic ogłoszenia dla Kacperka. Sama też oczywiście możesz szukać. W ogłoszeniach najlepiej podawaj numer telefonu mój lub Mruczeńki, będziemy przeprowadzać wstępną weryfikację domków i dopiero kierować dalej do Ciebie na wizytę u Kacperka. Najlepiej byłoby umawiać sie z potencjalnym domkiem tak, żeby któraś z nas mogła być na tej wizycie, wtedy wspólnie postanowimy, czy ten domek jest dla Kacperka dobry, czy nie. Szczegóły dogadamy już osobiście jak Kacperek do Ciebie trafi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], Murraynah i 38 gości