na pocieszenie Ci powiem iz ja tez zastalam dzis kupe na srodku pokoju i to niestety bylo moje dziecie ktore postanowilo wywalic ja z nocnika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:nie mam pojecia czy to moze byc spowodowane, ze raz jest w kuwetce a innym razem nie .
na pocieszenie Ci powiem iz ja tez zastalam dzis kupe na srodku pokoju i to niestety bylo moje dziecie ktore postanowilo wywalic ja z nocnika
Etka pisze:nie mam pojecia czy to moze byc spowodowane, ze raz jest w kuwetce a innym razem nie .
Georg-inia pisze:Etka pisze:nie mam pojecia czy to moze byc spowodowane, ze raz jest w kuwetce a innym razem nie .
![]()
![]()
![]()
cholerka, co z tą kuwetą... czemu ona tak robi?...?
Etka pisze:Asiu, rada Twoja była całkiem udana, mozliwe ze mala bedzie wlasnie tez tak rehabilitowna.
jerzykowka pisze:Etka pisze:Asiu, rada Twoja była całkiem udana, mozliwe ze mala bedzie wlasnie tez tak rehabilitowna.
Oj, to bardzo sie cieszeOby i tym razem metoda okazala sie super skuteczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karotka pisze:jerzykowka pisze:Etka pisze:Asiu, rada Twoja była całkiem udana, mozliwe ze mala bedzie wlasnie tez tak rehabilitowna.
Oj, to bardzo sie cieszeOby i tym razem metoda okazala sie super skuteczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy stoi to jej podtrzymuje brzusio, bede ja podtrzymywac szalikiem i spróbujemy tak chodzic., ale na razie musimy jeszcze pocwiczyc nózie
Justa&Zwierzaki pisze:Karotka pisze:jerzykowka pisze:Etka pisze:Asiu, rada Twoja była całkiem udana, mozliwe ze mala bedzie wlasnie tez tak rehabilitowna.
Kiedy stoi to jej podtrzymuje brzusio, bede ja podtrzymywac szalikiem i spróbujemy tak chodzic., ale na razie musimy jeszcze pocwiczyc nózie
Karotka jestem pełna podziwu i optymizmu ze dasz rade![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 585 gości