Więc ten z Kłaja to dla mnie kot ostatniej szansy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinya pisze:Kocurek do 2 lat, burasek pręgowany poszukiwany do DS![]()
Pani dzwoniła w sprawie Flo oczywiście![]()
Któryś z Wielopolska by się kwalifikował? Nie spieszy się, pani wyjeżdża, będzie po 7 stycznia i wtedy by wzięła kota. To Nowy Sącz, mój rejon
Tweety pisze:Kinya pisze:Kocurek do 2 lat, burasek pręgowany poszukiwany do DS![]()
Pani dzwoniła w sprawie Flo oczywiście![]()
Któryś z Wielopolska by się kwalifikował? Nie spieszy się, pani wyjeżdża, będzie po 7 stycznia i wtedy by wzięła kota. To Nowy Sącz, mój rejon
to raczej z Chirona, kocurki od pijaka Timon albo Tobi albo od Miuti Dzikusek - wszystko pieszczochy, innych kocurków burasków nie kojarzę w tym momencie
Kinya pisze:
A moge prosic o fotki opisane ktore jest ktory?
Bo ze wykastrowane to oczywistePani samotna emerytka, mieszkanie w bloku, kotek bedzie niewychodzacy.
Myślę o Franku- on moze jest starszy, ale miziak, nadalby sie do takiego domu, nie?
Tweety pisze:Kinya pisze:
Bo ze wykastrowane to oczywistePani samotna emerytka, mieszkanie w bloku, kotek bedzie niewychodzacy.
Myślę o Franku- on moze jest starszy, ale miziak, nadalby sie do takiego domu, nie?
wszystko jest w adopcjach na AFN ale dla Frania też jak najbardziej zielone światło, podawałam te które są całe bure, znaczy w stylu Flo
Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:
wszystko jest w adopcjach na AFN ale dla Frania też jak najbardziej zielone światło, podawałam te które są całe bure, znaczy w stylu Flo
Dobra, już mam dzięki. Franka będę też reklamować, może on zacznie dobrą serię dla kotów z Kłaja?![]()
Kolejny domek dzięki Flo
Bungo pisze:Tweety, ja byłam tylko przekaźnikiem,tekst napisała moja koleżanka.
![]()
Moim skromnym zdaniem wójtowi warto podziękować. Z tego, co wiem, on o całej sprawie nic nie słyszal, bo p. Jan zgłaszał to do Wieliczki, a jak wiadomo, to gminy -nie powiaty - mają ustawowy obowiązek zajmowania się bezdomnymi zwierzętami. Na dodatek nowotarskie schronisko, z którym Kłaj ma umowę, nie przyjmuje kotów, więc oficjalną drogą i tak by nic zrobić nie mogli. Więc skoro jednak coś tam kapną, to pochwalić, że dobrzy i empatyczni - miłe słowa mogą pomóc w przyszłości.
Tekst o kotach z Kłaja ukaże się jutro, ale tylko w wydaniu na WieliczkęMożna go będzie także obejrzec w internecie www.dziennik.krakow.pl - niestety serwis jest płatny
, czego oczywiście nie pochwalam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 115 gości