i pochwalę się, że za 5 tygodni dołączę do najszczęśliwszych ludzi na świecie = właścicieli

Olivia - zdecydowałam się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sara pisze:I również czekam na decydującą rozmowę z alergologiem, ale myślę, że będzie dobrze i pozwoli nam na kotkę.
Pewna cudowna osoba pozwoliła mi zamieszkać na łącznie ok. 2 tygodnie ze swoim kotkiem syberyjskim i po prostu wsiąkłam po uszy.
I, co najważniejsze, mój syn nie miał przy nim objawów alergii
Nelly pisze: Niebawem nowe fotki będą w podpisie. Zobaczysz jak teraz wygląda.
tonia pisze:TONKIJSKIE!!!!!!! tylko i wylacznie! oprocz nich wszystkie koty na swiecie z malym jednym wyjatkiem...ale tonkijskie maja taki charakter, ze trudno opisac... ich milosc do czlowieka... i to jest super...koty stale towarzyszace we wszystkich czynnosciach, nie agresywne (ja swoim w domu nie obcinam pazurkow, bo nie ma takiej potrzeby...) nie niszcza, nie drapia mebli, sa wesole chodza na smyczy lepiej od niejednego psa...ucza sie blyskawicznie...nie alergizuja (przynajmniej mnie a jestem tez alergiczka) nie zdarza sie ze sikaja po katach...ideal kota a przy tym jeszcze cudownie piekne! graja w pilke, aportuja...i przede wszystkim sa calusne...nie maja tez manii wybierania jednego wlasciciela
chetnie podrozuja..same zalety...KOCHAM JE!!!!!!!!najbardziej na swiecie! futerko delikatne, czesac nie trzeba, malo linieja i nie widac tego na ciuchach ani meblach, zakochalam sie w tej rasie bedac na wystawie w 1999 i nie odkochalam do tej pory! sa cudowne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 60 gości