Ja-Ba pisze:Ja już się z Wami żegnam na dzisiaj, jutro do pracy i nie ma zmiłuj...
bidny lud pracujący

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Ja już się z Wami żegnam na dzisiaj, jutro do pracy i nie ma zmiłuj...
nifredil pisze:Ja-Ba pisze:Ja już się z Wami żegnam na dzisiaj, jutro do pracy i nie ma zmiłuj...
bidny lud pracującydobranoc i uważaj z tym altacetem nie do buzi wszystko
Nie no jem coś , ale zwykle pożno. A z gotowanym to niestety ciężko. Wiem że trzeba ale nie mam kurcze jak. Naprawde czasu malo a potem to już czlowiek zje byle co bo i tak nie ma już sily nic gotować i za pozno na wszystko.Jak dzien się wydluża i nie trzeba tak sie śpieszyć to już jest lżej i wtedy latwiej.Minik pisze:iza71koty pisze:Odrobinę lepiej ale nie ma zaskakujacych zmian na lepsze. Ja czesto moknę, marznę i nie mam czasu normalnie zjesć. Pozatym bardzo dużo jestem na dworzu często przy fatalnej pogodzie i stąd się wszystko to bierze.
rany Słońce jak Ty możesz nie jeść! Przynajmniej jeden ciepły posiłek cokolwiek by to nie było!!!
Ja-Ba pisze:nifredil pisze:Ja-Ba pisze:Ja już się z Wami żegnam na dzisiaj, jutro do pracy i nie ma zmiłuj...
bidny lud pracującydobranoc i uważaj z tym altacetem nie do buzi wszystko
ha...ha...ha...![]()
![]()
![]()
Staram się Aga. Teraz to już troche jem ale przez ostatnie dwa dni to nic mi nie wchodzilo. Wielkie Dzieki Dziewczyny za troskę.nifredil pisze:Izuś ale trzeba bo choroba nie odpuści wogóle
Ja-Ba pisze:Dzień dobryzapraszam na kawę z rana, choć może powinnam na porcję kocich chrupek..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości