Moderator: Estraven
krynia08 pisze:Chciałam zadać małe pytania do forum. Czy biedny czlowiek ma prawo prosić o pomoc forum? Czy kukuszka prosiła o kasę na kreację sylwestrową? Czy ktoś na apel o pomoc zapytał sie ( być może kukuszka ma długi u weta) jak tej kobiecie pomóc? O CO TU CHODZI? Dlaczego wszyscy ja rozliczajączy mają prawo do TEGO jeżeli nic nie zrobili aby pomoc
krynia08 pisze: Czy ktoś na apel o pomoc zapytał sie ( być może kukuszka ma długi u weta) jak tej kobiecie pomóc? O CO TU CHODZI? Dlaczego wszyscy ja rozliczajączy mają prawo do TEGO jeżeli nic nie zrobili aby pomoc
magicmada pisze:Jakiej pomocy oczekujecie? Napiszcie coś więcej.
Maia pisze:ja proponuje skonsultować się z wetem i dowiedziec jaki będzie koszt wymaganych badań. Kukuszko podaj kwotę jaka będzie potrzebna na zdiagnozowanie i ratowanie kotki.

krynia08 pisze:agatko zgadzam sie tylko pisałam wczesniej ze kukuszka nie ma komputera w domu wiec nie zawsze wiadomosci docieraja na czas tym bardziej ze jestes w danym momencie zajeta ratowaniem kotaa jednak dobra dusza dotarła
szkoda tylko ze.............kicia juz umarła. Ale jeszcze sa telefony nie tylko forum do kontaktu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], koszka i 94 gości