Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 13, 2008 12:34

amyszka pisze:Dopiero zobaczyłam że już 3 część :oops:

Banerek podlinkowany do tego wątku - można wkleić do pierwszego postu .

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/sst2][IMG]http://images39.fotosik.pl/23/e1bf736f46028991.gif[/IMG][/URL]

Kciuki nieustajaco za domki i zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki Ci Amyszko.Jestes :king:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lis 13, 2008 12:39

Wlasnie przed chwila zwabiam Zabcie do kuchni i podawalam jej smakolyki. Kladlam na ziemi zblizajac reke jak najblizej (z reki nie chciala) az w koncu jadla i dala sie poglaskac. nawet zamruczala ;) Oczywoscie przy pierwszej oakzji uciekla czym predzej z kuchni ale pierwsze koty za ploty :D W dodatku nic na sile :)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw lis 13, 2008 14:02

[quote="terenia1"]KĄCIK ADOPCYJNY-NA DOM CZEKAJĄ:

RODZEŃSTWO:LOLEK,BOLEk, żABCIA i TOLA-rodzeństwo 5 mies ,odrobaczone,odpchlone i zaszczepione
ObrazekObrazekObrazekObrazek
GAPCIA koteczka 4mies wyrzucona przez swoich Dużych w worku na śmieci.Zdrowa zaszczepiona,odrobaczona i odpchlona
Obrazek
Carmelek kocurek 6 mies .Przyjechał do nas z Huty Buczka.Zdrowy zaszczepiony ,odrobaczony i kuwetowy
SŁONECZKO koteczka 5 mies .przyjechała do nas ze schroniska .Miala uszkodzoną przez KK gałke oczną.jest po amputacji oczka ,kotka jest zdrowa ,zaszczepiona ,odrobaczona i odpchlona.(DT mIKUS)
Obrazek

MAŁA MI koteczka przywieziona jak maleńki okruszek ze schroniska .Obecnie ma około 6 tyg i nadal rośnie.(DT KROPECZKA I JADZIA)
Obrazek

KUBUś 4 mies kocurek zdrowy ,odpchlony i odrobaczony będzie szczepiony.Kubus trafil do nas od karmicielki(DT MIKUS)
Obrazek

LUNA koteczka około 2 letnie sterylizowana.Trafiła do schroniska .Nic o niej nie wiemy
ObrazekObrazek
BULI i DYMEK kocurki 5 mies.Zdrowe kuwetowe,odrobaczone i odpchlone(DT Cleo)Kociaki trafiły do nas ze schroniska
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ISKIEREK kocurek 4 mies .Gienia koteczka 6 mies i KUBUSIA koteczka około 1,5 roczna(DT IWETA)

ObrazekObrazek
ZNALAZŁY DOMKI
1.SYJAMEKObrazek3.LUSIAObrazek4.NESCA I KAMA-ObrazekObrazek

5.RUDZIKObrazek6.DżUDŻUObrazek7.łOBUZObrazek8.SLAPCIOObrazek9.MAŁA LUObrazek10.KŁAPOUSZEKObrazek11.DWIE KOTECZKI OD CLEOObrazekObrazek12.RYSKAObrazek
13.4 KOCIETA OD KARMICIELKIObrazek14.LENAObrazek15.MARMUREKObrazek16.HALBINOWE SERBERKA[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7301425c8a9e7c16][img]
hop do góry :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lis 13, 2008 15:19

NESCA I KAMA-ObrazekObrazek

My też się meldujemy :D
Dziś Nesca dołączyła do Kamy i szalały po ogrodzie, próbowały polować na sroki. Nauczyłam je wychodzić przez wahadłową siatkę w oknie-ale spryciurki :P Same wróciły do domku przez okno :D
Adoptujcie kotki ludzie!!! One są przekochanymi członkami rodziny :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Czw lis 13, 2008 18:11

Nesca38 pisze:NESCA I KAMA-ObrazekObrazek

My też się meldujemy :D
Dziś Nesca dołączyła do Kamy i szalały po ogrodzie, próbowały polować na sroki. Nauczyłam je wychodzić przez wahadłową siatkę w oknie-ale spryciurki :P Same wróciły do domku przez okno :D
Adoptujcie kotki ludzie!!! One są przekochanymi członkami rodziny :D

No no, super że Nesia nauczyła się już wychodzić do ogrodu :dance: kurcze nie myśałam że tak szybko się przyzwyczai do nowych warunków bo Kama to żywe sreberko, już sobie wyobrażam jak buszuje po ogrodzie ;) ah te moje kochane kicie,
Nesca38 wyściskaj i wymiziaj ode mnie obie dziewczyny :) tęsknie za nimi i moje koty też :)

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lis 13, 2008 23:14

NESCA I KAMA- ObrazekObrazek

Kleo poszło na priv :)
Nesca to taka dama późne rokoko chciałaby i ma warunki ale się boi hahaahahaha Teraz siedzi na parapecie i kreci się, bo Kama w noc poszła szaleć po ogrodzie a ona sama nie wie czy się zdecydować czy nie ;P ale z niej kobietka :) Myzianko załatwione :) Apetyt im dopisuje, robaki Nesci zniknęły. Śpią, jedzą, szaleją, Nesca teraz śpiewa :) a no tak Kama wróciła :) Pozdrawiam kochane, cmok
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt lis 14, 2008 11:09

Hop do gory i :ok: za nowe domki
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lis 14, 2008 12:04

Kropeczka13 pisze:A to ja moze troszke aby rozladowac smutki

koronacja Malej Mi Obrazek

i uroczysta :wink: kolacja Obrazek

Ale fajne 8O Kropeczka13 dzieki wielkie :lol: masz u mnie wielkie piwo :lol: wiesz za co :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 14, 2008 12:20

A rudy nieodmiennie piekny. Kurcze, wciaz o nim mysle.

Nawet w desperacji pomyslalam, ze moze ktoregos z domu oddam. Ale zaczelam przymierzac sie do selekcji i wymieklam.
Moze znajdzie dobry dom.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lis 14, 2008 15:31

Lidka pisze:A rudy nieodmiennie piekny. Kurcze, wciaz o nim mysle.

Nawet w desperacji pomyslalam, ze moze ktoregos z domu oddam. Ale zaczelam przymierzac sie do selekcji i wymieklam.
Moze znajdzie dobry dom.

Własnie szykuje się domek dla jednego z kociaków być może to bedzie wlasnie rudy :) Domek z polecena naszych wetów,spokojny więc chyba dobry :wink:

Mamucik a co u Was słychac daj znak zycia :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 14, 2008 19:03

Boluś pojechał do nowego domu :wink: Udało sie chłopakowi.

Carmelek i Gapcia nadal czekają.Gapcia to bardzo kontaktowa i wesoła rozrabiaka ,a Carmelek jeszcze troszkę płochliwy ale jak juz go miziasz to jest cały twój ,rozmruczanyyyy.

Fajnie byłoby zeby Carmiś trafił do DT i miał kontakt z człowiekiem.Bardzo potrzebuje normalnych warunków :?

mar_tika

Post » Pt lis 14, 2008 19:04

Lidka pisze:A rudy nieodmiennie piekny. Kurcze, wciaz o nim mysle.

Moze znajdzie dobry dom.

Lidziu chyba myślałaś o Łobuzie rudym :D ja jako opóźniona nie zmieiłąm banerka :? rudy Łobuz juz w super domku forumowym :D należało mu się chociaż coś w wątku Łobuza pisano o jakiejś reklamacji :D bo zamiast reklamowanego miziania i gadania gania i tupie z kociakami po domu :lol: mamy jeszcze jednego rudego jeszcze na kociarni :( za to chyba Marta zapomniała dopisać pojechał dzisiaj z kociarni do nowego domku Boluś :D jeden z czwórki rodzeństwa, które koczowało na śmietniku na osiedlu. Na kociarni już tylko została Gapa i rudy Karmelek jak tylko znajdziemy domki musimy zdezynfekować całą kociarnię , naświetlić lampami i znów czeka nas wizyta w schronie :cry: traumatyczne przeżycie :cry:

terenia1

Post » Pt lis 14, 2008 19:27

hidi pisze:Wlasnie przed chwila zwabiam Zabcie do kuchni i podawalam jej smakolyki. Kladlam na ziemi zblizajac reke jak najblizej (z reki nie chciala) az w koncu jadla i dala sie poglaskac. nawet zamruczala ;) Oczywoscie przy pierwszej oakzji uciekla czym predzej z kuchni ale pierwsze koty za ploty :D W dodatku nic na sile :)

Marta mam nadzieję, że układy z Żabcią w miarę :D dzisiaj jej braciszek Boluś z kociarni pojechał do nowego domku :D jak tam sobie radzisz :D

terenia1

Post » Pt lis 14, 2008 20:19

Hej Teresa.

Staramy sie oswajac ze soba ;) Zabcia daje sie glaskac podczas jedzenia, ale wciaz jest plochliwa..

Choc dzis dala sie utulic bardzo :) Musialam ja jednak zlapac:> Fjanie ze jej bracizek ma domek :)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt lis 14, 2008 20:22

[quote="hidi"]Hej Teresa.

Staramy sie oswajac ze soba ;) Zabcia daje sie glaskac podczas jedzenia, ale wciaz jest plochliwa..

Choc dzis dala sie utulic bardzo :) Musialam ja jednak zlapac:> Fjanie ze jej bracizek ma domek :)[/quot

Marta bierz ją śmiało na ręce ona moze biegająca koteczka ale nie agresywna/Złap ją posadź na kolanach i smyraj po mordce zobaczysz jak grrrrra :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]