Tytekwieczny gilarz DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 14, 2008 18:26

Jesteś silna Dorciu, ja nie wiem czy bym dała radę, mnie byle pierdoła załamuje :oops: ale podobno ludzie dużo wytrzymią w obliczu nieszczęścia, pocieszam się tym właśnie, że ludzie którzy załamują się przy banalnych problemach całkiem dobrze radzą sobie z wielkimi :?

Biedna slodka MAltusia, poglaskaj ja ode mnie. I kciuki za zdrowie męża.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto paź 14, 2008 21:37

Dorciu błagam odbierz jutro chociaż raz tela bo ja mam ważną sprawę na jutro...
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Śro paź 15, 2008 8:49

nerisku ,dzwoń ,jestem.

tż. nafaszerowałam po swojemu,kazał mi się rozliczać z każdą nadprogramową tabletką :twisted:
Kupiłam Taninal,Trilac ,No spe...siemie..sraka zatrzymana ,brzuch nie boli ,apetyt wrócił .

ja od paru dni zmęczona dusznościami :? nawet nocą zero spokoju :evil:

ręce mi sie częsą :wink: od berotecu jak u pijaka :lol:

zunia dziekuje .

raniutko już byłam w przychodni zapisać wredote do lekarza,tz. tylko po leki i to ja pójde .

podobno na Globusowej nadal są dwa kociaki ,których ja nijak nie potrafie wypatrzeć :oops:
zaraz znów pojade.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 15, 2008 8:55

Mrrudobry :) :ok::ok: za dzisiejszy dzień

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 15, 2008 9:29

Już nico
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Śro paź 15, 2008 11:03

Never a co u ciebie :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 15, 2008 11:14

Mnóstwo pracy. wczoraj pożyczyłam na bilet miesięczny, bo od kilku dni jeżdziłam na gapę, kupiłam bilet - i od razu pojawił się kanar. Rany, jakie ja mam szczęście. poza tym Snieguła rozbiła mi w nocy cały zaps jedzenia, czyli wszystkie jajka :( dzisaj dałam kotom ostatnią saszetkę mokrego... :( Pozyczyłam 20 zł na jedzenie - tylko teraz pytanie co kupić -bułę dla siebie czy mokre dla kotów? :evil: NA poważnie rozważam opcję KOTleta z winiowajczyni -skoro zżarła mi jajka, to sama zostanie zeżarta :twisted:
Nie było jeszcze tak źle, ale musimy sobie dać radę. Musimy! Jutro wystrawiam bazarek, czyli zbieram na leczenie Dudusia, a przy okazji na koty ze schroniska, bo strasznie mi głupio wystawiać bazarek tylko dla swojego tymczasa :oops: no i obiecywałam pomoc dla Krakowa i Wrocławia... na razie Duduś nawet nie dostaje leków osłonowych :oops: tylko antybiotyk :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro paź 15, 2008 11:17

a co z tą resztą pozostałą po węglu...? bo ja nie pamiętam jak się to rozstrzygneło.....teraz mogły by pomóc te pieniążki.....:(

Dorciu trzymaj się.

A kto to Sniegula???? :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 15, 2008 11:21

Snieguła to moja rezydentka ktora dzisiaj zostanie moją kolacją :twisted:
ma swój wątek założony przez Trinity36.

A tak w ogóle to szkoda, że skończyło się moje pomaganie bazarkami, no i w ogóle... ale czasem zdarzają się w zyciu różne niespodzianki, no i coż - trzeba dalej żyć i sobie jakoś radzić! I nie dać się, przede wszystkim nie dać się!
Przejrżdząm codziennie obok parku saskiego, tam gdzie spotklałam Dudsia. I zastanawiam się co bym zrobiła, gdyby pojawił się tam kolejny biedak... Nie dałabym rady ...

Never

Post » Śro paź 15, 2008 11:30

finansowo to i u mnie dupowato :oops:
tż. nie pracuje już dwa miesiące,doszły recepty inne żywienie itp....

nawet nie mam z czego ci pożyczyć ....

za sterylke kotki z Globusowej musze zapłacić bo talony do niczego...bez pokrycia :evil:

Never no przykro mi poprostu i tyle ,ale moge cię zaprosić długoterminowo na obiadki :wink:

a u mojej wetki są promocje dwupaków dla kotek sterylizowanych i kociąt malutkich i tych większych .
a co Dudusiowi ?
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 15, 2008 11:36

Dorciu a na pocieszenie wysyłam Ci dawnego Twojego podopiecznego, czyli grubego Cypisa ;)
ObrazekObrazek
[url=http://imageshack.us]

i co Ty na to? W moim wątku więcej zdjęć :)
Ostatnio edytowano Śro paź 15, 2008 11:39 przez magdaradek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 15, 2008 11:37

Dorciu, nie proszę Cię o pozyczkę - dam radę, wystawię bazarki. Daj spokój, u Ciebie jest też trudno, ja wiem :( To już wyżalić się tu nie można? :evil:
:wink:
Z dwupaków z chęcią skorzystam, ale po wypłacie :evil: nie wiem co było Dudusiowi, dostaje antybiotyk. Z kotami wiesz jak to jest - badanie krwi i i tak nie zawsze wiesz o co chodzi. To był bardzo poważny stan zapalny. skąd? dlaczego? nie wiem.. może gazownicy coś przynieśli z piwnicy na butach :( weci tez nie wiedzą.
Z jedzeniem sobie poradzę - idę na dietę :twisted:
Szkoda mi tylko, że nie mogłam przez te sprawy finansowe pójść na koncert Cohena - bardzo chciałam go zobaczyć, i doopa... :(
No ale wydarzyło się parę rzeczy i .... trzeba zacisnąć pasa... czasem tak jest.
No nic, będzie jeszcze dobrze, ja naprawdę nie jestem załamana, nawet się cieszę - skończyły się pieniądzde, trudno! To tylko pieniądze... za nie nie wszystko możan kupić... prawie wszystko, ale .... prawie robi różnicę, nie? :wink:

Never

Post » Śro paź 15, 2008 11:38

O jenyska, Cypisek to już cały CYPICH.

Dziewczyny, Orchidka mi mówiła że miała jakieś jeszcze 2 talony ale w Pruszkowie. Może da radę to na kocicę z Globusowej zużyć? Odezwijcie się do niej.
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Śro paź 15, 2008 11:46

Newerku ,można ,jasne że można się tu wyżalić i tak się zastanawiam czy by wąteczku nie założyć takiego żalowego :wink:

a na bylejakie obiadki zapraszam i tak :D

może ci odłożyć coś na powypłacie :?:

Magda ja oczywiście zaglądam i oglądam Cypocha :wink: nawet dziś pytałam tż. czy pamięta rudzielca ,tylko nic nie pisze ,bo tak jakoś :oops:

Satu leży mi na biuście ,rozłożona ,cieplutka ,piękna ,jestem jej mamusią :wink:
ale cyckać nie chce :evil: :wink:

acha a co do pieniążków to są jeszcze bazpieczna ,czyli nie umnie :twisted:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]