Kot jest z gliny, ręcznie malowny o wymiarach normalnego średniej wielkości kota . Wykonany przez rzeźbiarkę z Białorusi - Nataszę.
BOENA ten kot tez będzie szukał domu
Jaki Lion jest cudny On normalnie mnie podrywal i to z calkiem dobry skutkiem, bo zakochalam sie na calego
Przyszedl do mnie, usiadl na kolanach i patrzy tymi ślicznymi ślepkami w moje oczy, po czym objal mnie lapkami za szyje i zaczal lizac, i lizac, i lizac a potem podgryzal mnie po szyi i uszach, ocieral sie Slodziak niesamowity, nie można sie w nim niezakochać
Chcialam zrobic wymiane na Paulo i w ramach wdziecznosci dorzucic Negri, ale Basia nie chciala
Zupelnie nie rozumiem dlaczego
SUUUUUPER!!! Ale się cieszę, że Tamarka pojechała do DT..To ją uratowało..
Wczoraj, gdy przekazałam Cwaniaka, jakieś 2 h później orztymałam sms, że jest cudowny i bardzo dziękują Cwaniak całą drogę do Wawy maiuczał, dopiero jak zabraliśmy pierwszego psa, to się zakopał w kocyku, ale generalnie podróż zniósł bardzo dzielnie
Pojawiła się na mojej drodze w sposób niespodziewany i nad wyraz energiczny, żeby nie powiedzieć desperacki - wytoczyła się spod krzaków otaczających pewien ośrodek z potwornym jazgotem i zażądała, aby JUŻTERAZNATYCHMIAST nią się zająć. Przede wszystkim dać jeść. A potem całą resztę Nikt z pracowników nie wiedział, skąd się wzięła i co będzie z nią dalej.
W ten sposób wzbogaciłam CK o kolejną biedę
Mamy w Piekarach świeżo upieczony DT , do którego pojechała Debbie. Podałam linka więc myślę, że chyba odezwie się na forum. Ja mogę od siebie napisać, że koteczka jest cuudna, milusia, nie odstępuje człowieka na krok i ma wybitnie mięciutkie futerko... takie, że aż samemu chce się mruczeć gdy się je głaszcze