ajmk pisze:Reddie napisz chociaż czy Dexowi smakuje...
Oj, szalenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:Reddie napisz chociaż czy Dexowi smakuje...
Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Mnie by się taka imprezka przydała...coś mi ostatnio strasznie smutno...
A z tego co wiem, to Aleksandra i Matahari robią sobie privatną imprezkę...
Tiris- a co może masz ochotę na tę imprezkę
Przypuszczam, że Matahari z przyjemnością odstąpi Ci możliwość uczestnictwa w imprezie na Dworcu Centralnym w Warszawie
Aleksandra59 pisze:Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Mnie by się taka imprezka przydała...coś mi ostatnio strasznie smutno...
Przypuszczam, że Matahari z przyjemnością odstąpi Ci możliwość uczestnictwa w imprezie na Dworcu Centralnym w Warszawie
Chciałam usunąć mój post, ale doszłam do wniosku, że w wielką pierś się uderzę![]()
Okazuje się, że Tiris chciała jechać do Warszawy, ale ........
Ja w szczegóły wnikać nie będę
Tiris pisze:Aleksandra59 pisze:Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Mnie by się taka imprezka przydała...coś mi ostatnio strasznie smutno...
Chciałam usunąć mój post, ale doszłam do wniosku, że w wielką pierś się uderzę![]()
...ale mnie Matahari wziąc nie kce...
Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Aleksandra59 pisze:Aleksandra59 pisze:Tiris pisze:Mnie by się taka imprezka przydała...coś mi ostatnio strasznie smutno...
...ale mnie Matahari wziąc nie kce...
Bo pewnie konkurencyjną imprezkę chciałaś sobie Tiris przy okazji załatwićCzarownice są jednak wredne
Aleksandra59 pisze:ajmk pisze:Aleksandra59 pisze:Tjjja - imprezka u AleksandryLeje, zimno jest i jakoś kominek współpracy odmawia
He, he...
W sumie może być i bez nas
No nie przypuszczałam, że Siostra Prezes taka wredna jestZamiast mi współczuć .....................
ajmk pisze:Aleksandra59 pisze:ajmk pisze:Aleksandra59 pisze:Tjjja - imprezka u AleksandryLeje, zimno jest i jakoś kominek współpracy odmawia
He, he...
No nie przypuszczałam, że Siostra Prezes taka wredna jestZamiast mi współczuć .....................
No jak to Siostro? Śmiesz mnie nie doceniać??
A teraz słowo do Tiris...
Co w tym dziwnego, że czasem człowiek chce zmienić klimat?? Mnie samej się zdarza często do W-wy jeździć "na chwilę" (dosłownie) żeby sobie pogadaćI jakoś nić z tego nie wynika
![]()
Tiris pisze:ajmk pisze:Aleksandra59 pisze:ajmk pisze:Aleksandra59 pisze:Tjjja - imprezka u AleksandryLeje, zimno jest i jakoś kominek współpracy odmawia
He, he...
No jak to Siostro? Śmiesz mnie nie doceniać??
A teraz słowo do Tiris...
Co w tym dziwnego, że czasem człowiek chce zmienić klimat?? Mnie samej się zdarza często do W-wy jeździć "na chwilę" (dosłownie) żeby sobie pogadaćI jakoś nić z tego nie wynika
![]()
no i znowu mi sie dostało...już nic nie mówie...
dorcia44 pisze:az dziwnie jakoś
kristinbb pisze:Dzień dobry !!
Wiosna chyba na pewno..???
A ja zapracowana jestem...![]()
![]()
Aleksandra59 pisze::D No i już po spotkaniu z Siostrą Matahari - było baaaardzo miło![]()
![]()
Kurczaki, ale 1,5 godziny to jednak baaaaardzo mało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 822 gości