chcę drugiego kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 17, 2003 19:54 chcę drugiego kota

Jejku, ja też cały czas myślę o nowym kocie, ale mój mąż ledwo zgodził się na jednego (czarny Nesko, prawie 3 m : ). Mam już upatrzonego kotka, od kociczki sąsiadów. (miałam go wziąć, ale wcześniej napatoczył się Nesko - znajda ) Najgorsze jest to, że mój mąż mówi: wolę nie, ale ty decydujesz. I ta decyzja mi strasznie ciązy. Codzi też o finanse. Ile kosztuje miesięczne utrzymanie dwóch kotów? Jak często trzeba zmieniać żwirek? Boję się,że mą będzie mi miał za złe ignorowanie jego zdania. Boję się też, że sobie nie poradzę z dwoma kotami. A tak bardzo bym chciała...
BeaBea

Post » Pt paź 17, 2003 20:00

roznice finansowe wbrew pozorom sa nieduze ;p , w sprzataniu tez, dla kociaka towarzystwo super- a maz, pewnei sie zakocha ....
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt paź 17, 2003 20:21 chcę drugiego kota

Czy kot nie zrezygnuje z towarzystwa człowieka na korzyść drugiego kota? :roll:
B

Post » Sob paź 18, 2003 17:40

Niestety moze tak sie stac :( Nie calkowicie, ale uwage dzielil bedzie miedzy czlowieka a drugiego kota. Majac drugiego kota za przyjaciela, pierwszy nie musi korzystac z zabawy z Toba (z ludzmi), bo ma kota, ktory jest blizej 'jego poziomu' - doslownie i w prznosni ;) Ale drugi kot go nie pomizia - od tego zostaje ludz ;) :D Z drugiej strony bedzie mial przyjaciela kiedy ludzi w domu nie bedzie.
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

[poprzednia]