Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:Ja mam strszne zaległości w zaglądaniu do watków, ale nie mam czasu na spokojnie przysiasc![]()
W ostatni dzien kwietnia na sterylke pojechala piwniczna koteczka dokarmiana przez ludzi. Natomias w poniedzialek ciachnieta została podwórkowa kicia w zaawansowanej ciazy. Koteczka okazała się słodziutka i zakochaly sie w niej dwie panie, które postanowiły jej dać domek
Jutro na sterylke jedzie tez jedna koteczka kopalniana (a moze i wiecej o ile uda sie złapać).
Natomiast w przyszlym tygodniu chcialabym sie zabrac za działkowe koteczki, ktore sa dokarmiane przez ludzi ale nikt jakos nie pomyslal, zeby je ciachnac. Mam nadzieje, ze nie beda robili problemow
Macho pisze:Ja też przekonywałam ludzi na sterylki, ale ręce opadają...
Macho pisze:eh... mi jest szkoda słów...![]()
powiedzieli, że jak wezmę te koty na sterylkę to mam ich już nie oddawać... poza tym na każdy argument jest jedno wielkie NIE i mowią, że oni już nie chcą tych kotów i że je wywalą itd.
Cichy Kąt pisze:
Zgodnie z planem na sterylki w piatek tj. 09-go maja pojechaly kopalniane 2 koteczki i kocurek.
Cichy Kąt pisze:Jutro mam nadzieje plany sie powiada i kolejne 3 dzialkowe biedy zosatna wyciachane. Kciuki sie przydadza, bo nie wszystko zalezy ode mnie.
Adria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 818 gości