Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bordo pisze:przeczytałam wszystko
wiem jak to jest gdy nie zna sie choroby -przewlekła niewydolnosc nerek- i "gonia" nic na ten temat nie wiedziała, ALE NIE ROZUMIEM DLACZEGO OKŁAMYWAŁA WSZYSTKICH ZE KOT DOSTAJE KROPLÓWKI (7 ) PODCZAS GDY KOTEK NIE BYŁ U WETA!!!!
dlaczego "gonia" okłamywała całe forum??????
Małgoś pisze:
A po co ktos miałby potwierdzac niewinność Goni? I jak miałby to zrobić? Zresztą ona jest niewinna! Chyba, że udowodnicie, że nie jest. Ale - dowody! Jak na razie nie było ani jednego![]()
(aha, i gishy nie wierzę.)
Wierzę Goni. A wy nie macie prawa jej atakować ani zadawać pytań. Goniu, masz rację, nie odzywaj się.
gisha pisze:Małgoś pisze:
A po co ktos miałby potwierdzac niewinność Goni? I jak miałby to zrobić? Zresztą ona jest niewinna! Chyba, że udowodnicie, że nie jest. Ale - dowody! Jak na razie nie było ani jednego![]()
(aha, i gishy nie wierzę.)
Wierzę Goni. A wy nie macie prawa jej atakować ani zadawać pytań. Goniu, masz rację, nie odzywaj się.
Jakie masz podstawy zeby mi nie wierzyc????.
gisha pisze:Czemu odmawiasz nam prawa ataku i zadawania pytań?
Obojętny Ci jest los zwierząt ,ktore miały to nieszczeście ze dostaly się w jej rece?
gisha pisze:[Tez wyslała do Ciebie PW z prośbą o obronę ?Manipuluje Tobą dziewczyno !!!!
BarbAnn pisze:dlaczego na przekazanie kota umawia sie na ulicy?
BarbAnn pisze:skoro jest taka niewinna
to dlaczego ignoruje prosby o pokazanie zdjec kota norweskiego
do lapania ktorego zaangazowala osoby z miau?
Ewutek pisze:Wolno Ci wierzyć w co tylko Ci sie podoba, ale jeśli nic w wątkach wspomnianych powyżej nie budzi Twoich wątpliwości to gratuluję wiary w ludzi. Gonia sama wzbudziła podejrzenia nieścisłościami w postach, a teraz zamiast odpowiedzieć na zarzuty i przesłać choćby privem do Izabeli jakiekolwiek zdjęcia czy skany dokumentacji medycznej swiadczącej o tym, że nie ma nic na sumieniu i na zimno wyciszyć cały szum to na przemian lamentuje i straszy wszystkich dookoła. Tak nie postępuje człowiek niewinny. A co do problemów z komunikacją to może rzeczywiście masz rację bo boi się nawet wizyt przedadopcyjnych. Jak rozumiem Ty byś oddała jej koty z zamkniętymi oczami?
Małgoś pisze:Dlaczego nieszczescie? One mialy wielkie szczeście! Gonia wiele dla nich zrobiła!
Małgoś pisze:I nie piszcie, że okłamywała cale forum, bo nie macie dowodów.
Małgoś pisze:Moze miała w domu bałagan? Moze nie lubi zapraszac obcych ludzi do siebie?
Małgoś pisze:A może po prostu - po tym waszym ataku - nie ma ochoty z wami rozmawiać? Nie przyszło wam to do głowy?
Nie będę ci odpowiadac, bo na identyczne wnioski, tylko dotyczące innej osoby, w wątkach casicy "13 łódzkich kotów" wyczerpująco i wielokrotnie odpowiedziały juz Femka, Sannha-ho i Marcelibu. Nie ma sensu tutaj nabijac znowu setki stron na ten sam temat Dlatego odsyłam cie do tego wątku i ich postów.
moś pisze:Małgos przestan, sytuacja jest trudna teraz na forum a ty jeszcze wyjezdzasz tutaj..niepotrzebnie, po co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bilol, Jura, puszatek i 73 gości